Ке ми каже некој која год. на издавање е учебникот по финансиско сметководство , јас го имам тој од 2006(4то издание) само не знам дали е тој...???
А од Трајко Русевски и Саша Твртковик ли е??Da, toj e...ima i zbirka zadaci..
Таа е, и од нив е.А од Трајко Русевски и Саша Твртковик ли е??
Moжеш да продолжиш, имаш смер Надворешна трговија, имаш смер Маркетинг, доколку сакаш да учиш, а за работа, како ќе се докажеш, ако имаш квалитети ќе најдеш работа.znachi vaka me interesira ... Jas ucham Trgovija i Marketing , dali posle toa mozhe da se prodolzhi na ekonomskiot fakultet i dali toa e iplatlivo , mislam dali ke mozhi da se najdi rabota.. oti nekoi ja potcenuvaat ovaa struka..
Anyone?Ако има некој што ги посетува феноменалните предавања по финансиско сметководство нека биде добар да ми каже до каде има предадено и до каде ке ни биде првиот колоквиум? Благодариме.
Е и ова, се наоѓаат некои прашања или слабо?
На предавањата не знам до кај е стигнат, за колоквиум мислам дека само прва и втора глава се, али не сум сигурна, а прашања види во либро има некои оставено.Anyone?
Epa i ne e bas lesen predmet jas go poloziv na ispit vo januari.Treba da se naucat mnogu raboti na pamet,ima detalji koj se mnogu bitniza ova osnovi na smetkovodstvoto site vikaat deka e lesno mene nekako mnogu tesko mi odi ucenjeto nisto ne razbiram dali oti nemam uceno prethodno ili nz sto e rabotata. moze li nekoj poiskusen otprilika da mi kaze sto ima na kolokviumite... dali sitnuci ili samo nekoi povazni raboti i sl.
Kakva studentka si ti sto nisto neznaes vo vrska so fakultetot,cccc,sram da ti e,hahahaha))))хахах добро е бар нешто знаеш.а за макро и јас тоа знам друго не ни кажал освен тоа и дека ке дава прашања на колоквиум неколку од тие на листот.а за другите предмети микро и политика ништо незнам хахах
Hah,se sto bi gi zanimalo drugite ke go pisuvame tuka,deka ova e strogo za ekonomski fax,taka da,msnto bi ni sluzelo poise za privatni temi)))Абе разменете си емесен Таман ќе споделувате шо знаете шо не знаете, а најбитното ставете го тука у форма на соопштение, да има и за другите
Hah,koleske,mozebi gi interesira i nasiot privaten zivot,pa zatoa ni baraat da go spodelime toa sto ke go razgovarame preku msn,inace koleskata ne spomna nigde ljubov,ama izgleda tebe ti se vrti toa niz glavata,stom odma pomisli na toa)))))Абе разменете си емесен Таман ќе споделувате шо знаете шо не знаете, а најбитното ставете го тука у форма на соопштение, да има и за другите [/Q
ја колку што знам ова е за споделување информации за економски факултет а не за љубовни теми ама некој не може ни да праша одма ќе му извадат нешто ц ц ц
--- надополнето ---
мислам дека треба да се учи до петта тема така слушнав а кога ке биде незнам
Либро по правило имаат се и старо и новода не знае некој дали има фотокопија во либро од новиот учебник маркетинг ? да не идам за џабе...:smir:
Kakva studentka si ti sto nisto neznaes vo vrska so fakultetot,cccc,sram da ti e,hahahaha))))
--- надополнето ---
Hah,se sto bi gi zanimalo drugite ke go pisuvame tuka,deka ova e strogo za ekonomski fax,taka da,msnto bi ni sluzelo poise za privatni temi)))
--- надополнето ---
па заљубена сум си што да правам.не спомна ама исто како да спомна зошто да разменувам мсн кога ова е за да се каже секој што знае да се сподели со другите а не преку мснHah,koleske,mozebi gi interesira i nasiot privaten zivot,pa zatoa ni baraat da go spodelime toa sto ke go razgovarame preku msn,inace koleskata ne spomna nigde ljubov,ama izgleda tebe ti se vrti toa niz glavata,stom odma pomisli na toa)))))
--- надополнето ---
Kakva studentka si ti sto nisto neznaes vo vrska so fakultetot,cccc,sram da ti e,hahahaha))))
--- надополнето ---
Hah,se sto bi gi zanimalo drugite ke go pisuvame tuka,deka ova e strogo za ekonomski fax,taka da,msnto bi ni sluzelo poise za privatni temi)))
па незнам кои би биле тие приватни теми.ја на овој форум сум строго за теми од економски факултет а тоа што други го мешаат со друго не сум ја крива
--- надополнето ---
Hah,koleske,mozebi gi interesira i nasiot privaten zivot,pa zatoa ni baraat da go spodelime toa sto ke go razgovarame preku msn,inace koleskata ne spomna nigde ljubov,ama izgleda tebe ti se vrti toa niz glavata,stom odma pomisli na toa)))))
--- надополнето ---
да да не е многу лесен предметот и јас го положив на испит во јануари имаше некои прашања од збирка така да и тие од збирката гледај да ги решиш,добро ке ти дојдат:smir:Epa i ne e bas lesen predmet jas go poloziv na ispit vo januari.Treba da se naucat mnogu raboti na pamet,ima detalji koj se mnogu bitni