Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Ке ми каже некој која год. на издавање е учебникот по финансиско сметководство , јас го имам тој од 2006(4то издание) само не знам дали е тој...???

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
znachi vaka me interesira ... Jas ucham Trgovija i Marketing , dali posle toa mozhe da se prodolzhi na ekonomskiot fakultet i dali toa e iplatlivo , mislam dali ke mozhi da se najdi rabota.. oti nekoi ja potcenuvaat ovaa struka..

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
А од Трајко Русевски и Саша Твртковик ли е??:)
Таа е, и од нив е. :)

znachi vaka me interesira ... Jas ucham Trgovija i Marketing , dali posle toa mozhe da se prodolzhi na ekonomskiot fakultet i dali toa e iplatlivo , mislam dali ke mozhi da se najdi rabota.. oti nekoi ja potcenuvaat ovaa struka..
Moжеш да продолжиш, имаш смер Надворешна трговија, имаш смер Маркетинг, доколку сакаш да учиш, а за работа, како ќе се докажеш, ако имаш квалитети ќе најдеш работа.
Дали е исплатливо? Инвестирањето во образование според мене е најголема инвестиција во човечкиот живот, од тоа зависи дали ќе имаш/немаш.

Член од
4 септември 2010
Мислења
18
Поени од реакции
0
za ova osnovi na smetkovodstvoto site vikaat deka e lesno mene nekako mnogu tesko mi odi ucenjeto nisto ne razbiram dali oti nemam uceno prethodno ili nz sto e rabotata. moze li nekoj poiskusen otprilika da mi kaze sto ima na kolokviumite... dali sitnuci ili samo nekoi povazni raboti i sl.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ако има некој што ги посетува феноменалните предавања по финансиско сметководство нека биде добар да ми каже до каде има предадено и до каде ке ни биде првиот колоквиум? Благодариме.
Е и ова, се наоѓаат некои прашања или слабо?:pipi:
Anyone?

Член од
26 декември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
На предавањата не знам до кај е стигнат, за колоквиум мислам дека само прва и втора глава се, али не сум сигурна, а прашања види во либро има некои оставено.

Член од
10 февруари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
ima nekoj sto bese na digitalna vo petokot ? dali predavaa nesto nadvor od knigata ?

Член од
12 ноември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
0
za ova osnovi na smetkovodstvoto site vikaat deka e lesno mene nekako mnogu tesko mi odi ucenjeto nisto ne razbiram dali oti nemam uceno prethodno ili nz sto e rabotata. moze li nekoj poiskusen otprilika da mi kaze sto ima na kolokviumite... dali sitnuci ili samo nekoi povazni raboti i sl.
Epa i ne e bas lesen predmet jas go poloziv na ispit vo januari.Treba da se naucat mnogu raboti na pamet,ima detalji koj se mnogu bitni

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
хахах добро е бар нешто знаеш.а за макро и јас тоа знам друго не ни кажал освен тоа и дека ке дава прашања на колоквиум неколку од тие на листот.а за другите предмети микро и политика ништо незнам хахах
Kakva studentka si ti sto nisto neznaes vo vrska so fakultetot,cccc,sram da ti e,hahahaha:):):):)))))

--- надополнето ---

Абе разменете си емесен :) Таман ќе споделувате шо знаете шо не знаете, а најбитното ставете го тука у форма на соопштение, да има и за другите :pos:
Hah,se sto bi gi zanimalo drugite ke go pisuvame tuka,deka ova e strogo za ekonomski fax,taka da,msnto bi ni sluzelo poise za privatni temi:):):):))))

--- надополнето ---

Абе разменете си емесен :) Таман ќе споделувате шо знаете шо не знаете, а најбитното ставете го тука у форма на соопштение, да има и за другите :pos:[/Q

ја колку што знам ова е за споделување информации за економски факултет а не за љубовни теми ама некој не може ни да праша одма ќе му извадат нешто ц ц ц

--- надополнето ---

мислам дека треба да се учи до петта тема така слушнав а кога ке биде незнам
Hah,koleske,mozebi gi interesira i nasiot privaten zivot,pa zatoa ni baraat da go spodelime toa sto ke go razgovarame preku msn,inace koleskata ne spomna nigde ljubov,ama izgleda tebe ti se vrti toa niz glavata,stom odma pomisli na toa:):):):))))))

Член од
20 мај 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
да не знае некој дали има фотокопија во либро од новиот учебник маркетинг ? да не идам за џабе...:smir:

Член од
19 февруари 2010
Мислења
144
Поени од реакции
0
a ima li vo Libro skripta po menadzment...razbrav deka postoelo nekoja takva so site podelbi izvadeni od prethodnata godina...znaete za takvo nesto?

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
Kakva studentka si ti sto nisto neznaes vo vrska so fakultetot,cccc,sram da ti e,hahahaha:):):):)))))

--- надополнето ---

Hah,se sto bi gi zanimalo drugite ke go pisuvame tuka,deka ova e strogo za ekonomski fax,taka da,msnto bi ni sluzelo poise za privatni temi:):):):))))

--- надополнето ---

Hah,koleske,mozebi gi interesira i nasiot privaten zivot,pa zatoa ni baraat da go spodelime toa sto ke go razgovarame preku msn,inace koleskata ne spomna nigde ljubov,ama izgleda tebe ti se vrti toa niz glavata,stom odma pomisli na toa:):):):))))))
па заљубена сум си што да правам.не спомна ама исто како да спомна зошто да разменувам мсн кога ова е за да се каже секој што знае да се сподели со другите а не преку мсн

--- надополнето ---

--- надополнето ---

па незнам кои би биле тие приватни теми.ја на овој форум сум строго за теми од економски факултет а тоа што други го мешаат со друго не сум ја крива:):)
--- надополнето ---

--- надополнето ---

Epa i ne e bas lesen predmet jas go poloziv na ispit vo januari.Treba da se naucat mnogu raboti na pamet,ima detalji koj se mnogu bitni
да да не е многу лесен предметот и јас го положив на испит во јануари имаше некои прашања од збирка така да и тие од збирката гледај да ги решиш,добро ке ти дојдат:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom