RedBlack
Grof
- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 4.723
- Поени од реакции
- 3.095
Tocno kolega ubavo si naucilНема отпоке кредити да ти дојдат(36)?А ми се чини макс 35 треба да се или грешка сум?
Tocno kolega ubavo si naucilНема отпоке кредити да ти дојдат(36)?А ми се чини макс 35 треба да се или грешка сум?
учеф од најдобриотTocno kolega ubavo si naucil
на то лифчето пишеше дека не смеј поке од 35 кредити,а со трговско се врвеше та бројка е сеа дека зедоја некој трговско зедоја ама и доста се попишманија ко видоја како е работата(а 90% од бруцошите знаеја дека лесно ке поминат на тој предмет) па ми се чини најпаметно ке ти е да си земиш трговско втора годинаАбе да, ама можело да се земе ако биле повеќе, нареден помалку ќе земеш и така... ја видов многу што земаа и никого не вратија назад.
Se glea ke te bide dobar menadzer ))учеф од најдобриот
--- надополнето ---
на то лифчето пишеше дека не смеј поке од 35 кредити,а со трговско се врвеше та бројка е сеа дека зедоја некој трговско зедоја ама и доста се попишманија ко видоја како е работата(а 90% од бруцошите знаеја дека лесно ке поминат на тој предмет) па ми се чини најпаметно ке ти е да си земиш трговско втора година
Еве кога ќе биде земањето на индексите http://www.eccf.ukim.edu.mk/za-fakultetot/novosti/44 [/QUOT
ФАЛА МНОГУ!
Е ја сега кога се одлучив гајле ми е ќе си ги платам тие 3,3 евра плус и не се замарам, они можат многу работи да викаат ама на крај излезе кој што си сака си прави.учеф од најдобриот
--- надополнето ---
на то лифчето пишеше дека не смеј поке од 35 кредити,а со трговско се врвеше та бројка е сеа дека зедоја некој трговско зедоја ама и доста се попишманија ко видоја како е работата(а 90% од бруцошите знаеја дека лесно ке поминат на тој предмет) па ми се чини најпаметно ке ти е да си земиш трговско втора година
чек чек зашто да платиш 3,3 евра???Е ја сега кога се одлучив гајле ми е ќе си ги платам тие 3,3 евра плус и не се замарам, они можат многу работи да викаат ама на крај излезе кој што си сака си прави.
И јас знам дека е така, и затоа ќе си земам повеќе а знам дека нема да прават проблеми. Инаку има некој кој што до сега сменил изборен? зашто јас планирам во понеделник.чек чек зашто да платиш 3,3 евра???
јас знам дека ке си ги доплатиш кредитите ако ти фалат ...а ти во втор семестар можеш да земеш некој од 6 кредити и таман со 60 ке завршиш година...уствари таа една таму објаснуваше дека можеш да си играш со кредитите...можеш да дипломираш со 240+ ама не и со 239..:SS
па и јас планирам во понеделник...се надевам нема да биде предоцна..пошто не планирам да давам уште 1000 денари иако мислам дека тоа е дезинформација..:SSИ јас знам дека е така, и затоа ќе си земам повеќе а знам дека нема да прават проблеми. Инаку има некој кој што до сега сменил изборен? зашто јас планирам во понеделник.
dobro be do kade so vakvi nepismeni !?учеф од најдобриот
--- надополнето ---
мислиш на распоредот кога се предавањата на изборните???...ако е тоа тоа што ти треба.. http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla отвори предавања..најдолу се изборните...Има ли на странава на факултетот кога се изборните предмети
Јас лани платив 1000ка кога менував во летен семестар така да не е дезинформација дека се плаќа. Само не знам до кога е бесплатно, би требало на почетоков да ви сменат гратис, а после ќе кеширашпа и јас планирам во понеделник...се надевам нема да биде предоцна..пошто не планирам да давам уште 1000 денари иако мислам дека тоа е дезинформација..:SS
многу си го сменија мислењето по конечните резултати од вежби. а и чат пат е малку арогантен (зашто знае дека е закон)Мијалче е закон!