matematikaпредмет?:smir:
Па шо има врска ако прашува на 31ви!? Кој кога стигнал, тогаш учи..Не се сеќаваме, уште па и на 31 декември
За другиот дел од прашањето, штом има табела 3 и табела 4, не за џабе се дадени во различна табела. Секоја си има своја намена, не можеш да ги мешаш.
Муабетот ми беше нас не ни текнува на 31ви формули за пресметување, а не неа дали и се учиПа шо има врска ако прашува на 31ви!? Кој кога стигнал, тогаш учи..
Има истакнато оцени, а за дата не знам нека ти каже некој другЗдраво колеги...Среќна Нова и се најубаво...Може ли некој да ми каже доколку знае дали има истакнато оценки по финансиски менаџмент и кога се земаат.... Pozz
Тоа што беше исфрлено за колоквум тоа е и за испит....А мислам дека тестовите се на заокружување и задачи Ако незнаеш што е исфрлено пиши ќе ти ги пишам страните.
Никој не знае ???Стручни трудови основи на економија до кога може да носиме?
Па колега имаше 57 поени од тестовите, и ни еден поен плус од ништо (немаше ни стручен, ни присуство ни ништо) и има 6каФала многу, а барем да не знаеш дали ја спуштил границата или е 60?
До 10 ЈануариНикој не знае ???
wow....А јас имам 43 од тестови, активност, присутност, стручен труд и презентација, домашни и тестчиња на час иначе фала многу за информацијатаПа колега имаше 57 поени од тестовите, и ни еден поен плус од ништо (немаше ни стручен, ни присуство ни ништо) и има 6ка