- Член од
- 13 октомври 2010
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 0
Kolegi, koga treba da gi odneseme domasnite makro? Utre ili vo cetvrtok?
Profesorot rece najverojatno toa ke bide u cetvrtok,taka da ne planiram da idam utre na predavanje))))Kolegi, koga treba da gi odneseme domasnite makro? Utre ili vo cetvrtok?
Ако си положила, не ти е паметно да идеш на увид
Ако е за некој друг, тогаш нека иде нема што да изгуби.
Pa zatoa i jas prasuvam I jas ne planiram da idam utreProfesorot rece najverojatno toa ke bide u cetvrtok,taka da ne planiram da idam utre na predavanje))))
E pa super,sakas zaedno da ne ideme?:nesvest:HahahaPa zatoa i jas prasuvam I jas ne planiram da idam utre
А што мислиш дека ќе добиеш ако отидеш?Оти да не одам? Ќе ми одземе бодови или што??? Па мислиш човекот ќе те изеде ако одиш да си видиш што си напишал.:nesvest:
Ништо нема да добијам, ама сакам да видам каде сум згрешила, бидејќи секако напишав повеќе од тоа што тој ми дал.А што мислиш дека ќе добиеш ако отидеш?
Кога Драге дава бодови да поминеш, земај и не прашувај што и како.
Pa koleske DOBREDOJDE na Ekonomski :buum:Ништо нема да добијам, ама сакам да видам каде сум згрешила, бидејќи секако напишав повеќе од тоа што тој ми дал.
Али штом сите викате дека не ми е паметно да одам, само ќе си земам тоа што дал и не прашувам, како што викаш
Али не е фер
Pa koleske DOBREDOJDE na Ekonomski :buum:
hahahahhahahha dealE pa super,sakas zaedno da ne ideme?:nesvest:Hahaha
:pos2::nesvest:hahahahhahahha deal
Колешке, кога Драге дава бодови не е битно колку се, битно дека ти ги дал. Кога лани можеше со точни задачи да паѓааме, може и мањак бодови да имаме...хахаха..А и да отидеш ќе ти се посмее, зошто сигурно ќе си единствена положена што отишла на увид.Ништо нема да добијам, ама сакам да видам каде сум згрешила, бидејќи секако напишав повеќе од тоа што тој ми дал.
Али штом сите викате дека не ми е паметно да одам, само ќе си земам тоа што дал и не прашувам, како што викаш
Али не е фер