S
Sheldon Cooper
Гостин
Продава некоj ОДНЕСУВАЊЕ НА ПОТРОШУВАЧИ ?
Па јас мислев да ги купам само од Драги Јанев (математика за економисти) збирката и таблицата, а другите да си ги копирам (учебикот по предметов, учебикот од Таки Фити и другите...)Зависи до предметот и професорот!!! Кој предмет ?
Продавам Основи на менаџмент 7и подвлекувано битното за колоквиум.
Колега сигурно ти треба потврда за редовен студент, ќе одиш доле на студенски прашања, ќе потполниш потврда, и ќе треба да уплатиш 100денари.Колеги, нов сум на факултетов, сакам да ве прашам нешто.
На мајка ми од работа и бараат некаква потврда, за да може да почне да се користи таа Електронската картичка за здравство што е. Она ми кажа дека треба од Студентски Прашања да земам таква потврда.
Ќе може ли некој да ми потврди дека Студентските прашања се од влезот одма лево, кај огласната табла ?
Зашто мислам дека таму се наоѓаше тоа.
И што треба да носам со мене за потврдата ?
Благодарам однапред.
Anything?Ми требаат:
- Основи на економија од Таки Фити
- Основи на сметководство + Збирка задачи
- Математика за економисти + Применета математика (Збирка задачи) + Математички таблици за економисти (2010, 2011 или 2012 издание).
Ако продава некој, ПП.
Архитектура ќе имаш на zephyr а МЕБ1 има во фотокопирниците .Каде да набавам книги ОСНОВИ НА ИНТЕРНЕТ АРХИТЕКТУРА и МЕНАЏМЕНТ НА ЕБИЗНИС 1 ? Има ли по книжариве такви верзии ко што требаат без да фали нешто ???