- Член од
- 18 март 2011
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 30
ахахахахахМЧР предавања? Ако е пак Бојаџиоски, единствено што оди на предвања е тој.
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 18:33 ---
MЧР треба да одиш само на вежби.Англиски веќе го имам зедено од лани, Правни и етички догодина ми е задолжителен, па мислам дека не може да се зеде како изборен, МЧР предавања ми се совпаѓа со редовните...да се спобудали човек.
Од прилика...социологија колкав е матријалот? Во студентскиот водич видов дека е во два дела...нешто повеќе од дваесет глави. Верно?
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 18:36 ---
На надворешна трговија имаш некои предмети што можеш да бираш дали сакаш да ги учиш на англиски или на македонски , мислам дека е тоа е предноста таму за оние на кои им оди англискиот .Јас сум иден студент на Економски факултет, па сакам некои подетални информации за Надворешна трговија. Какво мислење имате за тој смер, предметите, професорите и слично? Ме интересира нешто повеќе бидејќи немам баш некој познаник кој би можел да ми каже подетално.
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 18:38 ---
Уплатница менаџмент ке ти треба само за заверување на семестар .Лани една колешка го проба ова и ја одбија на студентски. Во прва година имаме 7 предмети (4 во зимски и 3 во летен) а останатите 3 години имаме по 8 предмети (4+4). И не се замарајте многу со кредитите, важното е да имате 31 предмет, со тој број секако ќе освоите 240 кредити, а мислам дека тоа и не важи веќе.
Туку, менаџмент да не ми бара случајно уплатница за потпис кога ќе земам оценка? Знам дека потписот ми е важен за заверка на семестар, ама Шуклев и се е можно, па да знам да си уплатам на време?