Економски факултет (reloaded)

Член од
5 јуни 2014
Мислења
13
Поени од реакции
0
Некој да ми каже кај се наоѓа кабинетот од проф. Михаил Петковски?

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Шуклев по колку списоци пушта?
Секоја генерација различно, колку му текне, семестарот јас кога го полагав менаџмент пушти само еднаш и тоа пред собирање потписи, колку да има основа за на некои да не им даде потпис, така да ако не ти се даваат 500 денари, биди редовна.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Секоја генерација различно, колку му текне, семестарот јас кога го полагав менаџмент пушти само еднаш и тоа пред собирање потписи, колку да има основа за на некои да не им даде потпис, така да ако не ти се даваат 500 денари, биди редовна.
Сега за сега има пуштено два, од кои на еден само ме има. Мора да те има на сите за потпис или? :unsure:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Сега за сега има пуштено два, од кои на еден само ме има. Мора да те има на сите за потпис или? :unsure:
Од сите списоци што ќе ги пушти семестарот, он бира еден, ако те има на тој, добиваш потпис, бар така правеше претходно.Мој совет е да продолжиш да одиш на предавања, пошто поголема ќе ти биде така шансата за да добиеш потпис и да не го купуваш.

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Некој совет за применета математика (зошто се користат математичките таблици?)или упатство како би можел да си појаснам? Задачиве се невозможни. Уште од првата страна почнува со решавање задачи без никакво појаснување за истите. :facepalm:
Однапред благодарам!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Кaј нaс ги евидентирaше сите списoци вo ексел пa тие штo имaa нaд 80% присуствo дoбивaa пoтпис.

Член од
22 април 2012
Мислења
75
Поени од реакции
54
Дали знае некој која цена е Меѓународни организации и интерграции книгата и дали може копирана да биде ?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.079
Шуклев по колку списоци пушта?
Менаџмент пушти еднаш, и тоа една недела пред да завршат предавањата.
После тоа, на ММБ пушташе скоро секој час, и требаше да те има на 80% - 90% од списоците. Јас си платив 500 зашо не ми се стануваше во 7 саат, 3 пати неделно, а и онака бубаш од книга, џабе ти се предавањата.

Член од
22 мај 2014
Мислења
22
Поени од реакции
3
Продавам Сметководство учебник и збирка, Деловна етика учебник и скрипта, Економика на претпријатие учебник и скрипта, Статистика учебник, таблици, формули и прашања за колоквиумите, Организациско однесување книга Лидерство заедно со скриптата што е потребна.
Ги давам многу евтино Сите книги се убаво зачувани. Повеќе информации во пп.

Член од
25 септември 2014
Мислења
24
Поени од реакции
13
Дали некој продава контен план 2013 и учебник методи на продажба 2013? :)

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.794
Поени од реакции
2.350
Што е финтата со новите распореди за 1ва година... Збркано е се..

Kajgana Shop

На врв Bottom