На втор спрат после П8 на крај од ходникот левоНекој да ми каже кај се наоѓа кабинетот од проф. Михаил Петковски?
Секоја генерација различно, колку му текне, семестарот јас кога го полагав менаџмент пушти само еднаш и тоа пред собирање потписи, колку да има основа за на некои да не им даде потпис, така да ако не ти се даваат 500 денари, биди редовна.Шуклев по колку списоци пушта?
Сега за сега има пуштено два, од кои на еден само ме има. Мора да те има на сите за потпис или?Секоја генерација различно, колку му текне, семестарот јас кога го полагав менаџмент пушти само еднаш и тоа пред собирање потписи, колку да има основа за на некои да не им даде потпис, така да ако не ти се даваат 500 денари, биди редовна.
Од сите списоци што ќе ги пушти семестарот, он бира еден, ако те има на тој, добиваш потпис, бар така правеше претходно.Мој совет е да продолжиш да одиш на предавања, пошто поголема ќе ти биде така шансата за да добиеш потпис и да не го купуваш.Сега за сега има пуштено два, од кои на еден само ме има. Мора да те има на сите за потпис или?
Кaј нaс ги евидентирaше сите списoци вo ексел пa тие штo имaa нaд 80% присуствo дoбивaa пoтпис.Сега за сега има пуштено два, од кои на еден само ме има. Мора да те има на сите за потпис или?
Менаџмент пушти еднаш, и тоа една недела пред да завршат предавањата.Шуклев по колку списоци пушта?