А може да носиме копиран учебник, да не мислиш само на стар/нов оригинален ???Kako da ne moralo, uzivaj nema veze bitno imaj go ucebnikot ti pa dali na staro ili novo manje vise, istoto go kaza i lani
ostaj ti toa i obna sto e skrateno 100% ke imas prasanjado koja strana treba UPRAVUVANJE SO SISTEMI i koi se poslednite otfrleni strani ?????????????
Колега вака овде се сите табели кои не треба и кои треба:i jas razbrav deka trebelo tabelite da se ucat,kolega siguren si za ova da ne se ucat,stvarno taka kazaa?
Fala ti kolega sto si se potrudil,ke mi bide od korist infoto.Posto gledam deka redovno ides na vezbi po MCR,jas sum vonreden i ne sum prisustvuval nitu ednas,pa sakam da te prasam....sto vezbate vo vrska so kejsovite,dali imas nekoi od prasanjata,kako e,lesno,tesko? dali imat napomnato sto da se oci poveke od niv,kako bi izgledale prasnjata?bilo kakva informacija bi mi bila dobredojdena,pa ako ne ti e problem pisi.ti blagodaram odnapredКолега вака овде се сите табели кои не треба и кои треба:
стр.17- Табела 1- треба
24- Табела 2- не треба
27- Табела 3 - не треба
34 - Слика 1 - треба
36- Табела 1 - не треба
37- Слика 2 - не треба
38- Слика 3 - треба
40- Слика 4 - поврзаностите требаат надолу низ текстот
42- Табела 2 - не треба
47- Слика 5 - треба
61- Не треба
64- Не треба
66- Табела 1 - Не треба
70- Табела 2 - Не треба
82 - Слика 1 - Не треба
83- Табела 1 - Не треба
86- Слика 2 - Не треба
87- Табела 2 - Не треба
88- Табела 3 - Не треба
98- Слика 1- треба делумно, без фотопомнење
99- Слика 2 - треба
100- Слика 3- не треба
104- Слика 4- не треба
107- Слика 5- не треба
108- Табела 1- не треба
119- Слика 1 - треба делумно, без фотопомнење
121 - Слика 2 - треба
124- Табела 1 - не треба
125- Табела 2- треба само болдираното
128 - Слика 3 - треба
131- Слика 4 - не треба
133- Табела 3 - не треба
134- Слика 5- треба
135- Слика 6- не треба
138 - не треба
140- Слика 7- не треба
144- Табела 4- не треба
145- Табела 5- не треба
Na predavanja sum bil samo 2 pati do sega... Epten e dosadno...Fala ti kolega sto si se potrudil,ke mi bide od korist infoto.Posto gledam deka redovno ides na vezbi po MCR,jas sum vonreden i ne sum prisustvuval nitu ednas,pa sakam da te prasam....sto vezbate vo vrska so kejsovite,dali imas nekoi od prasanjata,kako e,lesno,tesko? dali imat napomnato sto da se oci poveke od niv,kako bi izgledale prasnjata?bilo kakva informacija bi mi bila dobredojdena,pa ako ne ti e problem pisi.ti blagodaram odnapred
Ај нека потврди некој за ова. Денес спомна асистентката нешто, не треба принципите до Вагнер.. ама не ја разбрав точно.Епа вака од прва тема не треба да се учи 6-та точка. Од трета глава не треба 7-ма точка. Од 4-та глава не треба од 167 до 171 стр, 212 до 240 стр, од 255 до 258 стр, од 172 до 178. И од петата глава треба да се учи до 317 та страна.
Колоквиумот целиот ќе биде на заокружување, ќе има точно/неточно и со по два можни одговора.... Позз
ПотврдувамАј нека потврди некој за ова. Денес спомна асистентката нешто, не треба принципите до Вагнер.. ама не ја разбрав точно.
Why so serious?Ај малце сериозно сега. Освен што не треба класификација според OECD, кои страни од принципите не требаат ?