- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 1
Vo sredata kaza, a denes ne bev ama da krajna data eeli=];4138675 напиша:a dali ova denes go kaza Profesorkata, bidejki na netpisuvase 16 ti , ova e znaci promena , krajna data?????
Vo sredata kaza, a denes ne bev ama da krajna data eeli=];4138675 напиша:a dali ova denes go kaza Profesorkata, bidejki na netpisuvase 16 ti , ova e znaci promena , krajna data?????
Финансиски пазари е сменето.Сега е на 21.Ццц бог да чува,јас иам на 22ри и друго полагање(финансиски пазари),ако ми се поклопуваат,нека ми е со среќа
Ти ако можеш и сакаш, можеш и цело работно време да работиш, јас колку што знам никој не те ограничува во тоа. Сепак, бидејќи си редовен студент, во интерес на студиите најдобро би било да се пријавиш со скратено (не привремено) работно време. Тоа е обично 4 работни часа дневно.Некој што е добро информиран , ако може да ми каже какви ми се ограничувањата за работа за време на редовни студии.
Смее само да се стажира и волонтира? Дали може да се работи со привремено работно време ?
Фала на инфоФинансиски пазари е сменето.Сега е на 21.
koj den ke se polaga Upravuvanje so sistemi kaj Prof. Zlatka ? ( i do koja strana )
Na 21vi e kolokviumot i mislam deka e do 180 strana
Задачи на колоквиумов сега???Ајјј од кај излезе сеа ова :S.Сигурна ти е информацијава?Зошто до сега све било на прашања колку што знам и сум запознаен со матријалот :SКолеги, дали може некој да ми прати економика на претпријатие задачи, слуснав дека ке има и задачи за решавање на колоквиум ... па ако има некој ресени нека ми ги прати по приватна порака.
и сакам да знам дали се знае кој предмет кога ќе се полага .... на страната ништо нема .... едно време имаше ставено и сега гледам дека тргнале се.
Однапред благодарам
Јас волонтирам, со полно работно време, во прв семестар и немав некој проблем (уствари тогаш работев по пет саати на ден) ама сега по се изгледа некои професори нема да ми дозволат да полагам преку колоквиуми.Некој што е добро информиран , ако може да ми каже какви ми се ограничувањата за работа за време на редовни студии.
Смее само да се стажира и волонтира? Дали може да се работи со привремено работно време ?
Имаше лани задачка економика. Мислам ако може тоа да се нарече задача. Прелесно беше, не ми текнува што беше. Знам дека ја решив без воопшто и да погледнувам задачи. Плус само 4 поена носи.Задачи на колоквиумов сега???Ајјј од кај излезе сеа ова :S.Сигурна ти е информацијава?Зошто до сега све било на прашања колку што знам и сум запознаен со матријалот :S
А иначе Економика се полага во петок сеа
Па?Финансиски пазари и институции кажа денес до која тема ке е колоквиумот?