Економски факултет (reloaded)

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
Може ли некој да ми даде информација како изгледа дополнителниот испит по математика. Колку задачи дава , од темите кои не ги решив ли? истите задачи можеби што не ги решив?? :)
јас кога полагав ни даде на дополнителниот 2 задачи, минимум мора да решиш една и пол, најчесто дава една од веројатност и една од стопанска математика.

Член од
21 август 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Едно прашање до постариве колеги.Дали има шанса Таки Фити и Јанев да ми прават проблем ако не одам да земам оценка на датумот на кој што се даваат оценки?

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Едно прашање до постариве колеги.Дали има шанса Таки Фити и Јанев да ми прават проблем ако не одам да земам оценка на датумот на кој што се даваат оценки?

Kaj Taки Фити јас по еден месец отидов и ми даде,а за Драге незнам ама не би требало да праве проблем.

Член од
2 март 2011
Мислења
72
Поени од реакции
4
Работно право има резултати?
Јас пред два дена прашав немаше на факултет, мислев имало во меѓувреме затоа си прашав :) тие што полагале можеби знаат кога ќе има резултати.

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Не прават проблеми.

Член од
13 март 2010
Мислења
56
Поени од реакции
8
Moze ako sakas da ti ja
Има некој што положил основи на менаџмент на колоквиум и сега ја шитка книгата 2011? :)
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 17:01 ---
Има некој што положил основи на менаџмент на колоквиум и сега ја шитка книгата 2011? :)
Moze ako sakas da ti ja prodadam za 1100 den. Se raboti za odlicno socuvan ucebnik, nikade ne e skinat, rabovite ne se izlizani, vnatre nema skrtanici, ucebnikot ne e previtkuvan. Ako sakas, pisi mi.
pozdrav

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
На форумов секој гледа да праша нешто а никој да одговори на некое прашање.Па ајде колеги да бидеме солидарни...на пример сигурно има на форумов некој од сметководство и ревизија што полагал МСС ама го мрзи да ги стаи прашањата
Пиши ми маил и ќе ти ги пратам прашањата што ги имам за МСС

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
А Кирил Постолов прави проблем за давање оценка ако не си земал на датумот за оценки?

Член од
2 октомври 2009
Мислења
27
Поени од реакции
1
Колеги да не знае некој по Управувачко сметководство кои лекции најчесто ги дава на испит за раскажување и задачите дали се многу комплицирани? фала
И мене ме интересира истото , па Ве молам ако може некоја информација, се би било од корист. Благодарам

Член од
13 март 2010
Мислења
56
Поени од реакции
8
А Кирил Постолов прави проблем за давање оценка ако не си земал на датумот за оценки?
Не прави проблем. Јас во летен семестар имав економика на претпријатија кај него. Не отидов на датумот за земање оценка, па дури во август земав кај него оценка.

Член од
13 декември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Молба......некој да ме додаде во групата на Facebook,Colleagues...или барем да ме упати како,што...

Благодарам

Член од
14 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
0
Kolegi nekoj da kaze kako da se uci MIS i neso prasanja ako ima od kolokvium da prati :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom