Јас го полагав овој предмет многу е лесен сега има правило доколку има помалку од 50 души за полагање тогаш е со раскажување најдобро е да пишеш на професорката незнам да не е доцна веке или види колку души го имаат електронски пријавено испитот.Marko znaes nesto za trgovski dogovori za utre? dali ke ima opticki ili so pisuvanje, ako e so pisuvanje koi prezentacii treba od zephyr?
незнам да ти кажам :///Ako si plati moze i ke se zapise, deneska se e so pari taka da....
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 12:36 ---
koga moze profesorot da go najdam vo kancelarija da ne znaes?
и од книгата и од либро .Исти прашања од колоквиум. И да тие од Либро обавезно.
Прашања со ги дава на колоквиум се истите и на испит, а голем дел од тие прашања се тие од либро.незнам да ти кажам :///
--- надополнето: 13 јануари 2012 во 04:49 ---
и од книгата и од либро .
Анализа на временски серии прилично тежок едвај положив плус и вежби имаДали некој има искуство со Односи со јавност и Анализа на временски серии како изборни предмети?!
Tи, па да не планираш да ги погодиш, па толку си запнала.Кејсови, кејсови..зошто никој не ми кажува за кејсови за испит по Основи менаџмент, што се паѓаше по колоквиумите? ај нека не ве мрзи пишете..тенкс
Најчесто се паѓаа од 4,6,7,10,12 и 14 тема.Ова е од пред 2 години ако не се сменети во новите изданиа евентуално.Иначе се погаѓа кејс не дека не ако не двата бар еден можеш да погодишКејсови, кејсови..зошто никој не ми кажува за кејсови за испит по Основи менаџмент, што се паѓаше по колоквиумите? ај нека не ве мрзи пишете..тенкс
Во споредба со статистика, потежок е или полесен?Анализа на временски серии прилично тежок едвај положив плус и вежби има
нема шанса да ги погодиш кејсовите, учи си ги прашањата од либро и сите набројуванки од книгата.Кејсови, кејсови..зошто никој не ми кажува за кејсови за испит по Основи менаџмент, што се паѓаше по колоквиумите? ај нека не ве мрзи пишете..тенкс
Во септември испитот едниот кејс беше за Siemens na 71str., а вториот за Microsoft na 230 str.и кога отидов на увид колку што запаметив точни одговори за Siemens беа под g i d, а за вториот за Microsoft под a , b, g , d.Кејсови, кејсови..зошто никој не ми кажува за кејсови за испит по Основи менаџмент, што се паѓаше по колоквиумите? ај нека не ве мрзи пишете..тенкс
потежок затоа што е надоврзување на некои работи од статистикаВо споредба со статистика, потежок е или полесен?