Економски факултет (reloaded)

V

Viktor g

Гостин
Kolegi da ne znaete sto se pagja na ispitot MIKROEKONOMIJA
Ќе имаш нацратај график неколку задачи , на раскажуавање паѓат оние за асиметрични информации , за олигопол , за нешовата рамнотежа , па има некоја од теорите на игри паѓа... тоа ми текнува

Член од
7 април 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
Организациско однесување треба скриптата и од 1 - 136 страна од учебникот, така ?

Член од
25 септември 2010
Мислења
116
Поени од реакции
41
Некој да сподели по некое прашање по Управување со ризик?

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Дали можеби некој знае кога ке дава оцени Гоце Наумовски по Правни и етички аспекти на интернет ? Професорот се заборави :)

Член од
21 октомври 2010
Мислења
36
Поени од реакции
0
Da ne znae nekoj,dali ima spisok na fax za koj kade polaga megunarodna ekonomija?

Член од
31 мај 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Kolegi da ne ima nekoj prasanja sociologija ili da mi kaze na sto da obrnam najmnogu vnimanie i od kolku saat se polaga?

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Некој да сподели по некое прашање по Управување со ризик?
Прашањата ги дава стриктно од материјалот колега. Така да, научи си убаво и немаш проблем и потреба од прашања.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Колеги има некој кој полагал Маркетинг Комуникации на испит ? Да ми каже како е? Какви се кејсовите?

Член од
23 август 2010
Мислења
37
Поени од реакции
1
Статистика прашања или тестови некој да прати???

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Статистика прашања или тестови некој да прати???
Во старата тема за Економски имаше линкови, во оваа не знам дали има. Ако не те мрзи побарај си ги :)

ripcence7

ripcence
Член од
26 јануари 2010
Мислења
61
Поени од реакции
0
дечки ти што сте на испит Економика на претпријатие знаете што е скратено, мислам ако воопшто има нешто скратено :)

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
Дали ќе може некој колега да ги слика конечните оценки по ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ и да ги стави на форумов. Благодарам

Kajgana Shop

На врв Bottom