- Член од
- 9 април 2010
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 0
:pos2: fala beneamata vo sekoj slucaj :smir:
... a statistika mislam vo ponedelnik ke ima rezultati
ке ти го прифатам извинувањето ако го напишеш со 18фонт и болд :pos2::pos2::pos2: шегаА јас сум кретен :zid::zid::zid:
(ај ќе му се најдат на некој, п.с. извини вампгирл)
фала:pos2: fala beneamata vo sekoj slucaj :smir:
А јас сум кретен :zid::zid::zid:
(ај ќе му се најдат на некој, п.с. извини вампгирл)[/QUOTE
на мене на примерФала за прашањата
кретен? бенеамата, славниот економски-информатор е уствари машко? ха, цело време те замислував ко женско..А јас сум кретен :zid::zid::zid:[/SIZE]
кретен? бенеамата, славниот економски-информатор е уствари машко? ха, цело време те замислував ко женско..![]()
Не се полага усноDali Angliski 2 se polaga i usno????????
Vo 8:30 mislamDa ne znae nekoj vo kolku casot ke se polaga ekonomija vo sreda???
хаха, пратев до пред две години се живо од фудбал, највеќе калчо и навивав(м) за интер, само што тогаш им ги знаев и резервите а сега ни стартните не ги знам кои се. како и да е..
еве кој не прати фудбал :pos2::pos2::pos2:
ми го направи кефот![]()
Јас полагав на испит математика во јануари, и беше полесно отколку на колоквиумите... Иначе имаше гаусова метода, аритметичка прогресија, задачите од третиот колоквиум (Амортизација на кредити и пресметување ренти, камати.), изводи и тоа е се што памтамKe moze li nekoj od kolegite sto polozia da pomogne malce vo vrska so ispitot matematika:kakvi tipovi na zadaci da ocekuvam,i drugi korisni soveti fala odnapred...
типови на задачи ти се исти ко на вежби и на предавање што ги даваше и во збирката што ти се. не се плаши од таа елиминаторна зашто и во неа си има решлива задача:smir:Ke moze li nekoj od kolegite sto polozia da pomogne malce vo vrska so ispitot matematika:kakvi tipovi na zadaci da ocekuvam,i drugi korisni soveti fala odnapred...
800 евра:smir: (сигурно положуваш :tvKe moze li nekoj od kolegite sto polozia da pomogne malce vo vrska so ispitot matematika:kakvi tipovi na zadaci da ocekuvam,i drugi korisni soveti fala odnapred...