Ќе ве молам ако можете да ми ги пратите прашањата по сметководство на мојот меил:vukas_bajdo@hotmail.com
znam deka treba da idesh utre u 12 u amfi 1 za da ti stai ocena u indeks, ako si pominala preku kolokviumiZNAE NEKOJ DALI IMA ISTAKNATO SPISOCI OSNOVI NA EKONOMIJA KOJ STO OCENA IMA, ILI TOA SE PRAVI NA LICE MESTO KAKO DRAGE SO PRAESE![]()
Ima ocenka sega samo so se vrativАнглиски 1 има резултати??
ako moze smetkovodstvo prasanjata novi sto se da gi pratite i na ane_1287@hotmail.com fala
Nekoj ???Ako ne odam u sreda za ocenka kaj Taki ke moze otkoga ke pocneme so predavanja ? Nema da mi pravi problemi?
ok za toa procitav i prethodno, prasanjeto mi bese dali ima spisoci istaknato kako sto imase smetkovod. so ocenki, a toa valjda znae nekoj sto bil do fax, ako bil nekoj voopsto:wink::wink::wink:znam deka treba da idesh utre u 12 u amfi 1 za da ti stai ocena u indeks, ako si pominala preku kolokviumi![]()
ZNAE NEKOJ DALI IMA ISTAKNATO SPISOCI OSNOVI NA EKONOMIJA KOJ STO OCENA IMA, ILI TOA SE PRAVI NA LICE MESTO KAKO DRAGE SO PRAESE![]()
Да, така е .. имаш и поназад по страниве на форумот:smir:А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација???![]()
јавни финансии камен тешко да не се лажеме жиле е опасни играчIma ocenka sega samo so se vrativ
Aj nekoj od postarite kolegi od finansiski menadzment neka mi kaze neso za predmetite od naredniov semestar: Monetarna ekonomija, Javni finansii i Pazari i institucii![]()
haahah, oks falaisto ke bide i kaj taki na lice mesto dava kako ke mu tekne ....i zavisi od raspolozenietohehe
Испратено