Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
ZNAE NEKOJ DALI IMA ISTAKNATO SPISOCI OSNOVI NA EKONOMIJA KOJ STO OCENA IMA, ILI TOA SE PRAVI NA LICE MESTO KAKO DRAGE SO PRAESE:toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
znam deka treba da idesh utre u 12 u amfi 1 za da ti stai ocena u indeks, ako si pominala preku kolokviumi :)
ok za toa procitav i prethodno, prasanjeto mi bese dali ima spisoci istaknato kako sto imase smetkovod. so ocenki, a toa valjda znae nekoj sto bil do fax, ako bil nekoj voopsto:wink::wink::wink:

Член од
22 мај 2008
Мислења
83
Поени од реакции
6
А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација??? :toe:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација??? :toe:
Да, така е .. имаш и поназад по страниве на форумот:smir:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Ima ocenka sega samo so se vrativ:)

Aj nekoj od postarite kolegi od finansiski menadzment neka mi kaze neso za predmetite od naredniov semestar: Monetarna ekonomija, Javni finansii i Pazari i institucii:pipi:
јавни финансии камен тешко да не се лажеме жиле е опасни играч:))) пазари лесно со читање може да се помине

Член од
20 јануари 2009
Мислења
35
Поени од реакции
4
Ке може и на мене прашањата сметководство?
dee.dee3@hotmail.com
Фалаа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom