Ќе ве молам ако можете да ми ги пратите прашањата по сметководство на мојот меил:vukas_bajdo@hotmail.com
znam deka treba da idesh utre u 12 u amfi 1 za da ti stai ocena u indeks, ako si pominala preku kolokviumiZNAE NEKOJ DALI IMA ISTAKNATO SPISOCI OSNOVI NA EKONOMIJA KOJ STO OCENA IMA, ILI TOA SE PRAVI NA LICE MESTO KAKO DRAGE SO PRAESE
Ima ocenka sega samo so se vrativАнглиски 1 има резултати??
ako moze smetkovodstvo prasanjata novi sto se da gi pratite i na ane_1287@hotmail.com fala
Nekoj ???Ako ne odam u sreda za ocenka kaj Taki ke moze otkoga ke pocneme so predavanja ? Nema da mi pravi problemi?
ok za toa procitav i prethodno, prasanjeto mi bese dali ima spisoci istaknato kako sto imase smetkovod. so ocenki, a toa valjda znae nekoj sto bil do fax, ako bil nekoj voopsto:wink::wink::wink:znam deka treba da idesh utre u 12 u amfi 1 za da ti stai ocena u indeks, ako si pominala preku kolokviumi
ZNAE NEKOJ DALI IMA ISTAKNATO SPISOCI OSNOVI NA EKONOMIJA KOJ STO OCENA IMA, ILI TOA SE PRAVI NA LICE MESTO KAKO DRAGE SO PRAESE
Да, така е .. имаш и поназад по страниве на форумот:smir:А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација???
јавни финансии камен тешко да не се лажеме жиле е опасни играч)) пазари лесно со читање може да се поминеIma ocenka sega samo so se vrativ
Aj nekoj od postarite kolegi od finansiski menadzment neka mi kaze neso za predmetite od naredniov semestar: Monetarna ekonomija, Javni finansii i Pazari i institucii
haahah, oks fala))isto ke bide i kaj taki na lice mesto dava kako ke mu tekne ....i zavisi od raspolozenieto hehe
Испратено