- Член од
- 21 септември 2009
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 0
Ај некој нека ми каже дали менаџмент треба да се учи тоа што е за МВО (менаџ.по пат на цели)!!?? Дека од Либро во тие прашањата баш за тоа е шкртнато??
Ova e spored vodicot, i on mislam deka na pocetokot kaza deka do ovaa strana ni e! Ali za sekoj slucaj ke si prasame utre i ke si znaeme.Колку што знам финансиски менаџмент е до 155 стр. Минатиот пат професорот заврши до 122, а има уште 2 предавања до колоквиум.
haha da znam...poznat mi e principot na resavanje na testot....go poloziv lani...sea prasuvam za kolega vonreden student e ne odi na predavanje i go interesira dali ke ima kejsovi, deka imase soopstenie so koe se zabranuva nosenje na knigi na polaganje...a ako e toa taka, togas i tie "cuda" od kejsovi bi trebalo da gi nema?!ke ima kejsovi bez niv kaj moze da se polaga radi toa i knigata tie, inace prvo kejsovite se resavaat pola saat imas pa posle bez kniga polagas ostanatite prasanja
Hm,pa neli na ispit ke bese angliski???? Aj nekoj so ide na casovi neka kaze?Dali mozhe nekoj da kaze angliski koga se polaga. I do koja strana
Hm,pa neli na ispit ke bese angliski???? Aj nekoj so ide na casovi neka kaze?
Кажа професорката дека ке има ''некој'' вид на континуирано оценување, но не кажа ништо понатака. Може и да не мота само, и да испадне директно на испит.direkno na ispit e taka mi kazaa ja ne ni idam na toa mn mi e od 8 do 7 da sedam na fax
Не пуштилпуштил менаџмент список сабајле?
Ти реков јас. Ај со лесно нека ни е.:smir:Finansiski menadzment oficijalno prviot kolokvium e do 155str.:smir: