- Член од
- 29 септември 2007
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 3
Ekonomija ne se naogaat nikakvi prasanja nigde,ke treba da si ja ukljucite logikata malce. Ubavo da gi znaete graficite,obavezno ke ima grafici.Najcesto fintata na prasanjata e sto ima eden ocigleden odgovor i eden sto treba da go promozgate, posto neli 2 se maks. mozni. Mene najzeznato mi bese za sovrsena konkurencija i ke ima mn prasanja od toa.Pocetnite lekcii ne obrnuvajte vnimanie bas, ovoj predmet nema aber od bubanje. Idete kaj Taki na konsultacii i za najmali sitnici,pamti covekot likovi ke vi posluzi za ocenka posle i baska ima trpenie mnogu da objasnuva)А колеги ако можи некој да поможиОд прилика што се паѓа економија на прв колквиум (освен фактот дека нема да е стриктно теоретски него повеќе логика- e што поточно и дали има од некаде да се најдат прашањата од минатите години(либро и зоки немет)Би била мноогу благодарна-успаничена бруцошка благодарам
Sto se odnesuva na drugite predmeti, smetkovodstvo ne e mn tesko, lani pagaa mnogu prasanjata od zbirka, naucete gi na pamet tie A matematika ni gospod ne znae so ke mu svirne ovoj pat. Ako ne vi dade eliminatorna i ako vi dozvoli zbirki lesno ke pominete. Idete kaj Kire na vezbi,normalno...