Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
toa za kolokvium e ili ispit
kolokviumot me interesirase meg.biznis

Ako go smetas mojot rodenden za praznik,togas 23 noemvri e praznik, mala sala :)

Prviot kolokvium meg.biznis e vo kolokviumskata nedela koga se polaagaat vtorite kolokviumi. Fakticki sega ovaa kolokviumska ke nema polaganje meg.biznis i naredniot mesec odnosno na 23 noemvri se pocnuva so prviot kolokvium. Meg.biznis se sostoi od 2 kolokviuma.Zatoa se skoka prviot i odime pravo na 2 i 3. :) Poenite se sobiraat od dvata kolokviumi i minumum treba da imas 100 poeni.
Sto se odnesuva na materijalot za ucenje, se uci od skriptata megunarode biznis i plus ima uste eden mal del od edna druga kniga. Koj e toj del seuste ne znam,ke te izvestam blagovremeno.Ima vreme do kolokvium sedni uci nekoj drug predmet. :smir:

aj ako vi se naogjaat i prasanja za ekonomija mozete slobodno da pratite :vozbud::vozbud:hahaahha ne mi se uci ama ic ic ic matematikata me iscedi cel den sum resavala zadaci :jaj:

ај ве молам коментар да даде некој со полагал однесување на потрошувачи:smir:фала

Дечки ВЕ МОЛАМ помагајте со било какви информации во врска со првите колоквиуми по МАТЕМАТИКА, ЕКОНОМИЈА, СМЕТКОВОДСТВО & ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ... :tapp: :smir: :wink:

Ako go smetas mojot rodenden za praznik,togas 23 noemvri e praznik, mala sala :)

Prviot kolokvium meg.biznis e vo kolokviumskata nedela koga se polaagaat vtorite kolokviumi. Fakticki sega ovaa kolokviumska ke nema polaganje meg.biznis i naredniot mesec odnosno na 23 noemvri se pocnuva so prviot kolokvium. Meg.biznis se sostoi od 2 kolokviuma.Zatoa se skoka prviot i odime pravo na 2 i 3. :) Poenite se sobiraat od dvata kolokviumi i minumum treba da imas 100 poeni.
Sto se odnesuva na materijalot za ucenje, se uci od skriptata megunarode biznis i plus ima uste eden mal del od edna druga kniga. Koj e toj del seuste ne znam,ke te izvestam blagovremeno.Ima vreme do kolokvium sedni uci nekoj drug predmet. :smir:
fala koleske :smir:

samo pisi do koja strana e vo knigata meg. biznis I kolokvium

шо е работава меѓународна економија, нели години уназад прв колоквиум бил 70 страни сега ни дава 120! може некој да даде коментар тешко/лесно, се учи ли за 3-4 дена и сл.?

Контен план замолувам некој да ми даде некако да го имам?

Дали можи некој да ми кажи кај да барам материјал за Билансни плаќања оти ми треба за семинаркса по ЕКОНОМИЈА

шо е работава меѓународна економија, нели години уназад прв колоквиум бил 70 страни сега ни дава 120! може некој да даде коментар тешко/лесно, се учи ли за 3-4 дена и сл.?
А кога ќе ви биде колоквиумот?

luge znae nekoj koga e finansiski menagment kolokvium i do koja strana i koga e marketing istrazuvanje i do koja strana ????:toe:

Do kade potocho treba da se uci Delovna etika? Spored studiskava programa vidov deka e do 22 strana, ama ke imalo i neshto dopolnitelno? Ziti se, ako znae nekoj tochno neka pise. Se ubivam od chitanje i nishto ne mi ostanuva u glava! GLUP PREDMET! :)

А колеги ако можи некој да поможи:pipi:Од прилика што се паѓа економија на прв колквиум (освен фактот дека нема да е стриктно теоретски него повеќе логика- e што поточно:pipi: и дали има од некаде да се најдат прашањата од минатите години(либро и зоки немет:toe:)Би била мноогу благодарна-успаничена бруцошка благодарам:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom