:nenene::nenene::nenene::nenene: mene mi e 8ma:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:Со лесно утре кај Јанев(втора рунда)...:kesa:
:nenene::nenene::nenene::nenene: mene mi e 8ma:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:Со лесно утре кај Јанев(втора рунда)...:kesa:
leeleeij...:nesvest::nenene::nenene::nenene::nenene: mene mi e 8ma:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
Да запишеш втора година треба да имаш положено 6 испити од прва, заклучно со септемвриска сесија. Останатите 2 што ќе ти останат од прва треба да ги положиш заклучно со следната февруарска сесија, во спротивно тогаш запишуваш квадрат. До јуни си нешто како статускво, а потоа од октомври си повторно втора година.moze da mi kaze nekoj so e uslov da se zapise 2 godina,i so kako ako se kvadrira godina.....za svaki slucaj da znam
Znaci 5 treba da polozime do septemvri, poso imame vkupno 7 :helou:Да запишеш втора година треба да имаш положено 6 испити од прва, заклучно со септемвриска сесија. Останатите 2 што ќе ти останат од прва треба да ги положиш заклучно со следната февруарска сесија, во спротивно тогаш запишуваш квадрат. До јуни си нешто како статускво, а потоа од октомври си повторно втора година.
Абе какви 50 поени, тоа над 20 ако имаше 30-40 души, ццц... :raz:Menadzment ima rezultati. Ne pisuva so kolku se polozuva, ima mnogu malku nad 50, a i jas sum medju niv YES!!!
Да, 5Znaci 5 treba da polozime do septemvri, poso imame vkupno 7 :helou: