- Член од
- 24 октомври 2008
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 2
Професорката рече дека прашањата ќе бидат исти како на првиот колоквиум и дека сака најмалце 700 студенти да положат преку колоквиуми.
Фала на инфо :smir:
Професорката рече дека прашањата ќе бидат исти како на првиот колоквиум и дека сака најмалце 700 студенти да положат преку колоквиуми.
Дали тоа можеби значи дека прашањата ќе се релативно “лесни“? Бидејќи од други сум слушал дека втор колоквиум бил најтежок.Професорката рече дека прашањата ќе бидат исти како на првиот колоквиум и дека сака најмалце 700 студенти да положат преку колоквиуми.
Штом таа кажа дека сака најмалце 700-750 души да положат преку колоквиуми значи ќе бидат прашањата лесниДали тоа можеби значи дека прашањата ќе се релативно “лесни“? Бидејќи од други сум слушал дека втор колоквиум бил најтежок.
До 380.:smir:менаџмент до која страна е за втор колоквиум :salut:
Овој па место да работи:kesa:(live from computer lab n2)
Palime gasime!
Marketing sobravme 10 poencinja od prezentacija!Ne bese nisto strasno profesorkata bese Ok! Sega ostanuva da se nauci ubavo za vo vtornik!
Кецот или двојкатаОвој па место да работи:kesa:
Chains,што не дојде на посета,јас бев Ди-Џеј кај нас,ги рокав If I were Gay,I feel Pretty,после маестралната Show me your genitals од Jon Lajoie (фала Кејти:back,жените бар у несвест паѓаа на последната.
И лесна вежба беше,туку пиши,Дигитална е во недела колоквиумот?
Да педер во Недела е дигитална колоквиумот!Не ме факај за збор но мислам дека слушнав во 1 саат ќе бил!Овој па место да работи:kesa:
Chains,што не дојде на посета,јас бев Ди-Џеј кај нас,ги рокав If I were Gay,I feel Pretty,после маестралната Show me your genitals од Jon Lajoie (фала Кејти:back,жените бар у несвест паѓаа на последната.
И лесна вежба беше,туку пиши,Дигитална е во недела колоквиумот?
Добро кој дел не ми го разбра?!Значи ќе биде до 190 страна?