Таму oд кај ја доаѓам така ги пишуваме (провинцијалци бе), али фала ти колектору.:smir:Сигурен сум дека вака мислеше, некој ти го едитирал мислењето
Таму oд кај ја доаѓам така ги пишуваме (провинцијалци бе), али фала ти колектору.:smir:Сигурен сум дека вака мислеше, некој ти го едитирал мислењето
Да, таа сум, дај Боже да биде така, зашто на смерот кадешто поднесов документи имаше неверојатна гужва.Ако ме служи сеќавањето ти беше таа со 5те на екстерните предмети, така да да не се мачиш гарант си примена и тоа во Топ 10 ќе си верувај ми.
Воопшто немој да се сомневаш за висината, ама проблемот е што видот ме служи послабоАбе нема да се вариш, само се надевам дека си доволно висока за да можеш да ги гледаш резултатите преку луѓето пред тебе
Да, ама онака баш ме интересираше како ќе бидам рангирана во споредба со другите. Би требало да ме примат, единствено ако не се сите со над 99,5 поениPa stom ne narekuvas idni kolegi znaci znaes deka ke bides primena,taka da ne ti treba ni net,ni fakultet,sledi si ja zenskata intuicija,hihihihih)))
Lol,99,5,od Septemvri jas i ti sme drugarcinja,i onaka mi ostanaa nekoi predmeti od prva pa zaedno ke gi ucime,hahahahahahaДа, таа сум, дај Боже да биде така, зашто на смерот кадешто поднесов документи имаше неверојатна гужва.
Воопшто немој да се сомневаш за висината, ама проблемот е што видот ме служи послабо
--- надополнето ---
Да, ама онака баш ме интересираше како ќе бидам рангирана во споредба со другите. Би требало да ме примат, единствено ако не се сите со над 99,5 поени
Ја морав да се вклучам и да кажам:„Алал да ти е бе!“Lol,99,5,od Septemvri jas i ti sme drugarcinja,i onaka mi ostanaa nekoi predmeti od prva pa zaedno ke gi ucime,hahahahahaha
Haha,a zs da mi e "Alal"?Ја морав да се вклучам и да кажам:„Алал да ти е бе!“
Ма мислев на девојчето со 99, 5 поени, ама ме мрзеше само нејзиното да го цитирамHaha,a zs da mi e "Alal"?
Haha,pa alal neka i e,a ne 'alal"Ма мислев на девојчето со 99, 5 поени, ама ме мрзеше само нејзиното да го цитирам
Добро, убиј ме сеа ај! Да ти олесне. Хах.Haha,pa alal neka i e,a ne 'alal"
Hehehe,ne be,za da mi olesne treba sam da se ubijam,hahahaha,zs ako gi ubivam site so ke mi oteznuvaat......................zabegav malce od temavaДобро, убиј ме сеа ај! Да ти олесне. Хах.
Нема врска.Hehehe,ne be,za da mi olesne treba sam da se ubijam,hahahaha,zs ako gi ubivam site so ke mi oteznuvaat......................zabegav malce od temava