мислам дека нема на нет ова го правев јас спрд тоа кој предмети ги имамКаде можам да погледнам вакво за друите години ?
Вака во принцип види си во водичот кој предмети ти се стаени а за тоа кој се полесни земи си англиски , а за втор изборен кажи кој смер сиАј едно прашање до постариве колеги.
Дали изборните предмети во втора година се тие што се поставени на сајтот, зашто ми се гледаат многу предмети, и дел од нив се измешани со семестрите, а лани првин ни дадоа од 7-8 предмети да бираме 2, после ни ги дадоа сите предмети... Знае некој дали се точно тие и од толку дали може да бираме, и нормално совет за полесни предмети![]()
Мислам дека е точна, според редоследот на предметите би требало да е точна.a mene me interesira dali e tocna studiskava programa.
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studii/dodiplomski/26
e-biznis ima 4 zadolzitelni predmeti vo 3 semestar???
Англиски ми е сигурен во изборнитеВака во принцип види си во водичот кој предмети ти се стаени а за тоа кој се полесни земи си англиски , а за втор изборен кажи кој смер си
Епа еве штом ти се јави, биди добар и отиди ти па сподели со колегите.Misli nekoj da ide do fax da vidi u kolku saat se polaga matematika?) Ili pak neokj znae?
Хех, и јас го знам тоа, ама да се надеваме дека ќе има на интернет, кој ќе се вари по жештиниве да оди да проверуваЛани немаше, али лани и не функционираше интернет страната. Сеа за оваа година со сигурност можам да ти кажам дека ако нема на Интернет резултат, ќе има на факултет![]()
Pa stom ne narekuvas idni kolegi znaci znaes deka ke bides primenaАј малку помош. Дали знае некој од идниве колеги дали даваат резултати од уписи на интернет, или ќе мора да одиме и да си провериме на факултет?
Ако ме служи сеќавањето ти беше таа со 5те на екстерните предмети, така да да не се мачиш гарант си примена и тоа во Топ 10 ќе си верувај ми.Хех, и јас го знам тоа, ама да се надеваме дека ќе има на интернет, кој ќе се вари по жештиниве да оди да проверува
Абе нема да се вариш, само се надевам дека си доволно висока за да можеш да ги гледаш резултатите преку луѓето пред тебеХех, и јас го знам тоа, ама да се надеваме дека ќе има на интернет, кој ќе се вари по жештиниве да оди да проверува
Сигурен сум дека вака мислеше, некој ти го едитирал мислењетоАко ме служи сеќавањето ти беше таа со 5ките на екстерните предмети, така да да не се мачиш гарант си примена и тоа во Топ 10 ќе си верувај ми.