Има и од 11, или 11:30 сеа не ми текнуваСите се од 9 саат менаџмент?
Ok фала многу.Знам кај е предавална 10 имам таму вежби значи одма спроти неа.Ке се снајдам некако.Фонолабораторија ти е десната страна на бифето ама горе, спроти предавална 10. Ако ме сфати добро, ако не, ќе се обидам пак или нека се надоврзе некој друг
Нели имаме предавање во 10? Е таа изгледа имаше предавано во 8 Демек на претходните предавања рекла дека ќе биде само со пишење, ама мене ми е сеедно, и вака и така исто ми се фаќа учење, во секој случај ќе биде заебаноАјде сега некој ако може да ме просветли.Беше ли некој сабајле на меѓурнародна и што кажа женскава,заокружување,раскажување,комбинација?!Што?!
Да ти кажам право, ако паднам на овие колоквиуми сум готовЛеле ама сте негативни бе.Луѓе колоквиуми се,па и да се падне па што!Ќе се пореметите ако сте со вакви ставови.Ц ц цц ц ... Френки и Бушав ќе дипломираат на електро со време,ние на економски сме се извадиле од памет.
Ај доста со напнатост.Заебано ќе биде,жими кхм,амо така го доживуваш како повратна спрега и ќе биде.Ај лабаво малце.Се ќе си биде супер.
Ајде малце чил сите!На групна медитација сите до еден!Дали е вредно за сметка на психичко здравје да се вадите од патики за учење?!НЕ!Олабавете малце!:smir:
Ајде сите ве сакам!И простете што ве искарав!Јас би уште ама нема смисла.Бидете умни.
Инаку колоквиумите што се закажани на 29 се одложени за 3 ноември.
29 е неработен ден,ден на дрвото,
Леле ама сте негативни бе.Луѓе колоквиуми се,па и да се падне па што!Ќе се пореметите ако сте со вакви ставови.Ц ц цц ц ... Френки и Бушав ќе дипломираат на електро со време,ние на економски сме се извадиле од памет.
Ај доста со напнатост.Заебано ќе биде,жими кхм,амо така го доживуваш како повратна спрега и ќе биде.Ај лабаво малце.Се ќе си биде супер.
Ајде малце чил сите!На групна медитација сите до еден!Дали е вредно за сметка на психичко здравје да се вадите од патики за учење?!НЕ!Олабавете малце!:smir:
Ајде сите ве сакам!И простете што ве искарав!Јас би уште ама нема смисла.Бидете умни.
А јас ќе те дополнам. Покрај овие работи молете се и на Господ професорите утрото да станат на десна нога, зашто ако станат на лева ќе биде интересно.Ја викам,немој да не се напињате,напињајте се.
Учете,највеќе што можете,и ако треба напнете се и психички.
Зашто ако не го праите тоа,ќе паднете
абе пробав да ги сликам ама не излегоја најубо....Него,што направи ти со менаџмент книгата (англиската со case study),препиша,читна нешто?
Дај сподели за сите нас