Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Kолеги да Ве известам дека утре вежбите по статистика наместо во 10 ќе се одржат од 8 и 12 часот во амфитеатар 4 , пишал асистентот на статус на фејсбук :wink:

Kako be vo 8 i vo 12, koga vo 12 predavanja imame

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Не може бе, 100 пати ли да се каже дека право за правење на семинарска имаат тие што го положија вториот колоквиум:pipi:
Е како неможе јас бев кај асистентот ми рече само да се собереме 5 души и да направиме, и баш го прашав дали ако направиме тие поени можат да ни служат за да полагаме условно третиот колокфиум и рече не. Значи за сите може семинарска :toe::toe::toe::toe:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ljupco Eftimov напиша:
Стручниот труд по предметот Економика на претпријатие се изработува тимски. Секој тим мора да брои 5 членови и сите членови треба да го имаат положено 2 колоквиум.
Ова е од неговиот маил...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
Ова е од неговиот маил...
Јас во Вторник-от бев кај него и ми кажа дека може, баш бев на увид и прашував за дали ке спушти граница и дали ако направам ке ме пушти на трет, и рече не. Ама за да направиш мора да сте 5 души во група, а најубаво кој сака да прави, да си оди кај асистентот и да си праша. :toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
52
Поени од реакции
1
Економика е скратена 7 глава и последната јас бев на предавање и така кажа професорката, а во врска со стручниот труд можат да прават само тиа што им е поминат втор колоквиум и по 5 во група а се добива по 10 поени ако е солидно изработен :wink:
7 i 11 se skratreni??? Jas nesto razbrav deka i 10ta glava ne trebala ali nz kolku e tocno ova:toe:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
46
Поени од реакции
1
Ај некој од постарите колеги или било кој што знае, да ми каже тие 10 бода од семинарската економика дали ке се додадат на просекот од сите 3 колоквиуми (на пример ако имам 83 просек од сите три колоквиуми и плус 10 бода - 93 и 10ка ќе имам) или на вкнупните бодови од колоквиуми ( ако имам 254 и плус тие 10 - 264 ), пошо ако се додаваат на вториов начин не ни се исплати да се прави семинарска. и некој што знае точно нека каже што е скратено :) фала однапред ..

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Ај некој од постарите колеги или било кој што знае, да ми каже тие 10 бода од семинарската економика дали ке се додадат на просекот од сите 3 колоквиуми (на пример ако имам 83 просек од сите три колоквиуми и плус 10 бода - 93 и 10ка ќе имам) или на вкнупните бодови од колоквиуми ( ако имам 254 и плус тие 10 - 264 ), пошо ако се додаваат на вториов начин не ни се исплати да се прави семинарска. и некој што знае точно нека каже што е скратено :) фала однапред ..

Mislam deka na prosekot se dodavaat.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
многу паметно прашање:smir:

иначе деловна етика (истите професори и асистентот) поените од семинарската ги додаваа на просекот, така да и сега ке биде веројатно исто:smir:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Отрувте значи со таа економика, статистика и трговско :kesa:

Некој што посетува деловен англиски 2, дали госпожата ќе дава потписи на сите?
Слушам списоци пуштала.

Член од
19 февруари 2010
Мислења
144
Поени од реакции
0
Jас бев денес колешке, рече може да полагаат 3т колоквиум, со услов да имаат минимум 80 поени на истиот. :costumed3

aj ako moze nekoj kolega da mi pomogne...vaka,jas na prv kolokvium imav 48 poeni i profesorkata me pusti..na vtor izvadiv 68 i na spisov me pise deka sum polozen.treba da imam 80 za da pominam ili?
ne mi e jasno..aj ve molam da mi kaze nekoj,posto sum vonreden i ne idam na predavanja...ve molam:smir:

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Отрувте значи со таа економика, статистика и трговско :kesa:

Некој што посетува деловен англиски 2, дали госпожата ќе дава потписи на сите?
Слушам списоци пуштала.
На сите ќе давала:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom