Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги што е скратено пазари и јавни за трет колоквиум? :pipi:

Јавни:
од 531-536
571-592

Пазари:
Цела 19 глава.
Од 10 глава. 181 страна, лецијата Како се нарачува на берза.
Од 12 глава од 209-213 страна
од 13 глава од 227 -232
Задачи на колоквиумо ке има само до 11 глава, дисконтирање на државни записи и од 12 глава, задачи за вредност на неоданочливи обврзници

Како ке раскажува понатаму така ке ни кажува што има уште скратено.

Дечки, дали има некој од вас што е на Економски факултет во Прилеп? поздрав

ај пишете дали економика можат да прават семинарска и тие сто се на испит:salut:

ај пишете дали економика можат да прават семинарска и тие сто се на испит:salut:
Не може само тие што го имаат положено 2от колоквиум имаат право на семинарска. А инаку дали некој што беше денес на предавање Економика може да ми каже што спомнал професорот за тие што имаат 48 поени ??? Нели имаше колеги што ги пушти под граница со 48 поени да полагаат 2 колоквиум па ми кажаа дека за нив денес нешто кажал?? Ако има некој инфо нека каже.

Можеее!!! Само прво ке идеш кај професорот/ката да кажеш шо како и после ке те упатат кај асистентот за тема :wink:

Не може само тие што го имаат положено 2от колоквиум имаат право на семинарска. А инаку дали некој што беше денес на предавање Економика може да ми каже што спомнал професорот за тие што имаат 48 поени ??? Нели имаше колеги што ги пушти под граница со 48 поени да полагаат 2 колоквиум па ми кажаа дека за нив денес нешто кажал?? Ако има некој инфо нека каже.

Jас бев денес колешке, рече може да полагаат 3т колоквиум, со услов да имаат минимум 80 поени на истиот. :costumed3

Има ли нешто скратено економика? Спомна една колешка последната глава не требала, и нешто од претпоследната... Знае некој во страни?

:helou: Колеги многу ќе ми помогнете ако кажете некое прашање за испит по ЕКОЛОШКИ МЕНАЏМЕНТ...:smir::smir:

Можеее!!! Само прво ке идеш кај професорот/ката да кажеш шо како и после ке те упатат кај асистентот за тема :wink:

Не може бе, 100 пати ли да се каже дека право за правење на семинарска имаат тие што го положија вториот колоквиум:pipi:

Kолеги да Ве известам дека утре вежбите по статистика наместо во 10 ќе се одржат од 8 и 12 часот во амфитеатар 4 , пишал асистентот на статус на фејсбук :wink:

Колеги ќе може да ми каже некој шо е скратено економика...ја разбрав 7 глава цела пошо ја нема у скрипта...:smir:

koleske ja ima vo skripta ama najverojatno ne treba :D ima nekoj sto znae tocno?

окејј...јас ја неам скриптата така ми спомна една друга колешка...а и сварно ми требаат сигурни информации за скратените делови :jaj:

Економика е скратена 7 глава и последната јас бев на предавање и така кажа професорката, а во врска со стручниот труд можат да прават само тиа што им е поминат втор колоквиум и по 5 во група а се добива по 10 поени ако е солидно изработен :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom