Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.659
Naumb koj departman si?
Па мислам дека 24.5 пати ти имам кажано дека сум на менаџмент... :)
И дај жити се не се секирај толку многу, ќе ти попуштат нервите, седни, учи си и ќе положиш :)

Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Леонид веќе не е асистент.
Сега е сам свој мајстор, овај професор :)

Ја кога полагав он беше ама изледа се спасиле :) А ни Столе ништо не е поарен... Бај да веј, што предава Леонид?

Па мислам дека 24.5 пати ти имам кажано дека сум на менаџмент... :)
И дај жити се не се секирај толку многу, ќе ти попуштат нервите, седни, учи си и ќе положиш :)

Значи колега си ми :)

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Deca be....
Nekoj izmislil skripta ...
Olga ne se zamara vie se zamarate...
Cuvajte si go mentalnoto zdravje...
:tv:

Se kladam deka ne znae sto ima na koricata od nejziniot ucebnik.:toe:

Член од
7 февруари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
dali nekoj znae kakvi se poslediplomskite studii na ekonomski na mbi menadzment i dali suklev pak premnogu zamara i bara?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.659
Deca be....
Nekoj izmislil skripta ...
Olga ne se zamara vie se zamarate...
Cuvajte si go mentalnoto zdravje...

Se kladam deka ne znae sto ima na koricata od nejziniot ucebnik.:toe:
Никој не измислил скрипта... на некој му текнало и препишал нешто од учебник и за тоа зема пари... но тоа не значи дека ќе добиете прашања баш од скриптата :tv:

dali nekoj znae kakvi se poslediplomskite studii na ekonomski na mbi menadzment i dali suklev pak premnogu zamara i bara?
Не знам како е сега... но ми имаат кажано за времето кога испитувањето било усно... Шуклев поставувал три прашања и доколку некој не го знаел првото одма паѓал :toe: Значи, не верувам дека е нешто многу сменет :)

Патем, изгледа во 2009 година имаме напредувано на листата на edubuntu... само што не можам да ја најдам цела листа за да видам кое место сме... Пред две години имавме Recommandation ratе од прилика од 80 до 85 ‰... а сега имаме 109‰...
Абе најдобри сме :vozbud::jaj: На прво место е Харвард, а во Источна Европа добро котира Економскиот факултет од Љубљана...

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
е-бизнис 2ра година пипл, кажаа битни работи неделава? немав можност да присуствувам на предавањата, па ве молам кој ќе може, пишете дали кажаа кога се првите колоквиуми по предметите:
- интернет маркетинг,
- маркетинг комуникации,

- дигитална економија,
- маркетинг на услужни дејности.
За проектите знам.
Анита е супер професорка и многу добро предава.Комуникации е многу интересен предмет.Се учи промотивниот микс,и се што треба да знаете за една сериозна промотивна кампања со сите салтанати.Од избирање на порака.медиум,vehicles,ПР ,па се до креирање на SWOT анализи и изготвување буџет.
Сега ви следува првиот вистински проект.Со реални фирми.Сериозно фатете си ја работата зошто навистина многу ќе ви користи.

Дигитална е лесно.

Маркетинг на услужни го предава Снежана.На два колоквиуми е.Првиот колоквиум е лесен,вториот е тежок.без стручен труд,нема повеке од 8ца.а за 8ца треба да ви се двата со високи бодови

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Hhahah jas si kazuvav kako pominav...
btw tie se crtkite be drugar drugoto se e nepotrebno zamaranje.Takov e predmetot..
Olgica otkako stanala profesorka ne veruvam deka gi smenila prasanjata...:tv:

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
помина сметководство и мене интернетот ми го снема ебате. луге за 48 саати учење 69 поени.

Спешл тенкс до sonja.м и Мартина Наумовска (извини не ти го памтам јузерот :D) за големата помош која ми ја пружија со испраќањето на прашањата.

Воедно оваа прилика сакам да ја искористам за воедно двете горенаведени личности да ги кандидирам за МЕСАЈА на Економски факултет за 1ва година поради несебичната помош која им ја пружија на младите, неискусни и збунети колеги.
Пи.Ес. не ми платија да го кажам горенаведеново :smir:

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Aj nekoj so e na smer fin. menadzment da kaze dali zabelezal deka Javni finansii ripna edna tema profesorot. Toa mu e onaka od zanimacija ili ne treba za kolok. tie?:pipi:

Член од
31 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Prasanje za postarite kolegi...Dali statistika kaj profesorkata Kalina ima druga kniga,ili vazi onaa na Slave?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom