Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Bese li nekoj denes na predavanjata sto bea za vtora grupa? Ja trebase da idam ama ne otidov,pa aj nekoj sto bil neka kaze sto sum propustila,sto imase i dali bas do 18 casot traese???

Pozdrav do site sto se turkaa vo OGROMNATA guzva za eden indeks!!! Kakva neorganizacija!!!
Леле уште од прв ден почнувате со бегање од часови, ццц... :aplauz:
Инаку за тоа со индексите, тоа ви е како Вовед на Економски факултет, верувај ќе биде далеку полошо.

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8
Да прашам дали некој има полагано Менаџмент на информациони системи или пак има познавање за истиот или можеби професорот , па да ми каже нешто во врска со тоа:helou:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Za postarite (bez navreda); Sto sugerirate kako 2 izborni predmeta od slednive:

1. Delovna etika
2. Trgovsko pravo
3. Ekoloski menadzment (Tocno e deka go predava Suklev???)
4. Osnovi na E-biznis (ova go odbrav)
5. Sociologija

Б

БејбиГрл

Гостин
Za postarite (bez navreda); Sto sugerirate kako 2 izborni predmeta od slednive:

1. Delovna etika
2. Trgovsko pravo
3. Ekoloski menadzment (Tocno e deka go predava Suklev???)
4. Osnovi na E-biznis (ova go odbrav)
5. Sociologija
Последните 2 :)
Социологија мора да биде лесно, нема ништо непознато. А овој другиот штом е "основи" значи не е ништо сложено, општи работи...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Последните 2 :)
Социологија мора да биде лесно, нема ништо непознато. А овој другиот штом е "основи" значи не е ништо сложено, општи работи...

Da ne ima bubanje na sociologija? Se mislam i za trgovsko pravo....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Трговско право ми бил најтешкиот испит до сега.
Можеби затоа што не знам да учам на памет, како и поради тоа што тогаш ни беше на пишење. А професорите се многу заебани, се прават дека се најдобри, ама не се рекло за џабе, испод мира триста вира.

Б

БејбиГрл

Гостин
Па шо знам,никој немал до сега. А за трговско право има бубање, барем јас коа полагав пред 2год беше на раскажување,мене така ми е потешко

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
мене ми останаа маркетинг и менаџмент од втора , може на колоквиум да се полагаат или треба да чекам до февруари ?
ако може треба негде да се пријавам или нешто слично ?

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
земи си трговско право пошо социологија има тешки глупости за учење а мошно е професорон да ти го загинит тестот

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
ако има случајно некој поинформиран на оваа тема да прашам знаете ли дали вонредните студенти имаат право на полагање преку колоквиуми бидејки како што гледам вонредни сесии освен оние во фебруари јуни и септември има само за постарите генерации кои не се ектс

Б

БејбиГрл

Гостин
мене ми останаа маркетинг и менаџмент од втора , може на колоквиум да се полагаат или треба да чекам до февруари ?
И јас сум иста, маркетинг можело на колок ако си ја купиш новата книга:) а менаџмент мислам не

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
ако има случајно некој поинформиран на оваа тема да прашам знаете ли дали вонредните студенти имаат право на полагање преку колоквиуми бидејки како што гледам вонредни сесии освен оние во фебруари јуни и септември има само за постарите генерации кои не се ектс
Тоа зависи кај кој професор. Треба да одиш и да го прашаш :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Која година си?
Во прва, пред две години им дозволуваа на сите предмети преку колоквиуми.
А во втора, знам дека Менаџмент нема теоретска шанса да ти дозволи, а за другите, можеби некој ќе се смилува.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Може да ти дозволи Маркетинг, а Менаџмент не дозволува, дозволува дури на тие што се на куб. За Маркетинг лани се збореше дека тие што сакале да полагаат како тебе требало да купат книга, ама имав еден другар кој сигурно не купи книга :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Се паднав во 2ра група и овој семестар ќе бидам 2ра смена. Ме интересира дали во 2ор семестар, ќе бидеме обратно со смените или ќе си останеме вака? Не ми се оди цела година поручек.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom