Колеги знае ли некој дали професорот би ми ја пишал оцената ако пуштам некој друг да ми ја земе? П.С. оцените се даваат во амфитеатар
Има 60 прашања кој се паднаа и на колокфиум и тврдат дека ќе ги има сигурно на испит, ако сакаш да ти ги пратам пиши ми го маилот на пм :wink:И плус ако знаете пишете дали економија треба цела книга да се уци за испит и дали има некои прашања што можат да паднат?
8-30:smir:Ако може некој да ми каже во колку часот се полага Финансиски менаџмент во понеделник и да не случајно е истакнато кога ќе става оценки за тие преку колоквиуми.:salut:
Имаш резултати и оценки социологија....eli=];3259432 напиша:Kolegi sociologija rezultati ima?
Фала за информацијата колега..... За економија на 20ти се полага во 8 часот (така мислам)Колега денес јас бев, го предадов стручниот труг, мислам утре од 12до14ч може да ја најдеш( мислам дека така беше напишано за консултации тоа време можеш да ја надјеш).
Edit- Koлега утре мислам дека нема да ја најдеш, има консултации само во вторник, среда и четварток.
Некој знае дали има Економија кога се полага во колку часот, денес бев нигде не забележав истакнато за испит?
kolku treba da e strucniot trud????? a zosto mislam deka treba da e najmalku 8 str ( samiot Taki mi ima kazano?!):smir: aj brz odgovorОд 12 до 15стр. треба.
Има списоциКолеги дали некој беше на факултет, има списоци кога се полага Економија испитот?