Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Колеги колкави во просек ги направивте семинарските економија ? Да знам чисто од прилика, да не забегам многу...

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Колеги знае ли некој дали професорот би ми ја пишал оцената ако пуштам некој друг да ми ја земе? П.С. оцените се даваат во амфитеатар :)

Може да ја земе оценката друг место тебе, немора да одиш ти

Член од
25 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
10
И плус ако знаете пишете дали економија треба цела книга да се уци за испит и дали има некои прашања што можат да паднат?:):)
Има 60 прашања кој се паднаа и на колокфиум и тврдат дека ќе ги има сигурно на испит, ако сакаш да ти ги пратам пиши ми го маилот на пм :wink:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798

Zaradi odrzuvanje na ISPITI citalnata nema da raboti vo ovie termini:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Ако може некој да ми каже во колку часот се полага Финансиски менаџмент во понеделник и да не случајно е истакнато кога ќе става оценки за тие преку колоквиуми.:salut:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ако може некој да ми каже во колку часот се полага Финансиски менаџмент во понеделник и да не случајно е истакнато кога ќе става оценки за тие преку колоквиуми.:salut:
8-30:smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
eli=];3259432 напиша:
Kolegi sociologija rezultati ima?
Имаш резултати и оценки социологија....

Колега денес јас бев, го предадов стручниот труг, мислам утре од 12до14ч може да ја најдеш( мислам дека така беше напишано за консултации тоа време можеш да ја надјеш).

Edit- Koлега утре мислам дека нема да ја најдеш, има консултации само во вторник, среда и четварток.

Некој знае дали има Економија кога се полага во колку часот, денес бев нигде не забележав истакнато за испит?
Фала за информацијата колега..... За економија на 20ти се полага во 8 часот (така мислам)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Јас колку што знам треба до 12 стр, но може најмногу до 15. Јас направив 14 со Содржина и користена литература.

Колеги дали некој беше на факултет, има списоци кога се полага Економија испитот?

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Текстуалниот дел треба да е 8-10 страници , плус на тоа содржина, користена литература , да биде во опфатот на 12 страници

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
uffffffffffff povtorno so kajgana ........................pozzz kolegi:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop