Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги колкави во просек ги направивте семинарските економија ? Да знам чисто од прилика, да не забегам многу...

Колеги знае ли некој дали професорот би ми ја пишал оцената ако пуштам некој друг да ми ја земе? П.С. оцените се даваат во амфитеатар :)

Може да ја земе оценката друг место тебе, немора да одиш ти

И плус ако знаете пишете дали економија треба цела книга да се уци за испит и дали има некои прашања што можат да паднат?:):)

Има 60 прашања кој се паднаа и на колокфиум и тврдат дека ќе ги има сигурно на испит, ако сакаш да ти ги пратам пиши ми го маилот на пм :wink:

20158_1317293016263_1348861527_851435_8094682_n.jpg

Zaradi odrzuvanje na ISPITI citalnata nema da raboti vo ovie termini:

Ако може некој да ми каже во колку часот се полага Финансиски менаџмент во понеделник и да не случајно е истакнато кога ќе става оценки за тие преку колоквиуми.:salut:

Ако може некој да ми каже во колку часот се полага Финансиски менаџмент во понеделник и да не случајно е истакнато кога ќе става оценки за тие преку колоквиуми.:salut:
8-30:smir:

eli=];3259432 напиша:
Kolegi sociologija rezultati ima?

Имаш резултати и оценки социологија....

Колега денес јас бев, го предадов стручниот труг, мислам утре од 12до14ч може да ја најдеш( мислам дека така беше напишано за консултации тоа време можеш да ја надјеш).

Edit- Koлега утре мислам дека нема да ја најдеш, има консултации само во вторник, среда и четварток.

Некој знае дали има Економија кога се полага во колку часот, денес бев нигде не забележав истакнато за испит?

Фала за информацијата колега..... За економија на 20ти се полага во 8 часот (така мислам)

Јас колку што знам треба до 12 стр, но може најмногу до 15. Јас направив 14 со Содржина и користена литература.

Колеги дали некој беше на факултет, има списоци кога се полага Економија испитот?

Текстуалниот дел треба да е 8-10 страници , плус на тоа содржина, користена литература , да биде во опфатот на 12 страници

uffffffffffff povtorno so kajgana ........................pozzz kolegi:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom