Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Фала колега......
Уште нешто испитот по економија ке содржи 30 прашања и ке биде оптички.......проверена информација од прва рака......а да и ке биде на 20-ти......:wink:
Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Во која смисла мислиш оптички?
Дај малку објасни го зборот оптички, не го разбрав.Ќе ми помоглнеш многу мене и на др кој се на испит.Фала однапред.
Зборот оптички ти е дека испитот ќе го полагате со шифрарници (ќе ги пренесувате одговорите од тестот во шифрарници), како што се полагаа и колоквиумите.

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Колеги да не знае некој кога е можно да се истакнат резултатите математика од испитот кој што помина ??? :) :jaj:

Член од
19 октомври 2009
Мислења
51
Поени од реакции
2
Изгледа денес во 1 ќе дава, така барем им рекла на оние што полагале испит...

Член од
26 октомври 2009
Мислења
172
Поени од реакции
38
знае ли некој дали има на огласна маркетинг кога се земаат оценки?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Изгледа денес во 1 ќе дава, така барем им рекла на оние што полагале испит...
Мене вчера професорката лично ми кажа дека утре во осум ќе дава оценки... Денес во еден можеби ќе ги објавела резултатите од испит.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
А кога ќе има резултати деловна етика?Ај некој од постарите колеги нека каже некое прашање економија за испит :smir:

Член од
15 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
2
Маркетинг даваше денес оценки од 13 часот...

Економија за испит не ја тупи премногу Таки, ама последните лекции, за современа економија мислам дека беа и тоа табелата на крајот на книгата ги дава скоро на секој испит.

Англиски I испитот е на 23јан во 10 часот.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
знае ли некој дали има на огласна маркетинг кога се земаат оценки?
За тие што положиле на колоквиуми оценки ќе дава утре во предавална 3. Термините се поделени по презимиња. Од 8 до 9 ќе дава на тие што се презиваат од А-К, а од 9 до 10 на тие од К-Ш.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
За тие што положиле на колоквиуми оценки ќе дава утре во предавална 3. Термините се поделени по презимиња. Од 8 до 9 ќе дава на тие што се презиваат од А-К, а од 9 до 10 на тие од К-Ш.
Е јас сум на К и во двата термина ли треба да одам :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
115
Поени од реакции
8
Мене вчера професорката лично ми кажа дека утре во осум ќе дава оценки... Денес во еден можеби ќе ги објавела резултатите од испит.
Денес во еден давала оценки на тие што полагале испит денес, а на тие преку колоквиум утре ќе дава

Е јас сум на К и во двата термина ли треба да одам :)
Е незнам :) така пишуваше на соопштението. Можеш да бираш кога да одиш :)

Член од
22 декември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
А кога ќе има резултати деловна етика?Ај некој од постарите колеги нека каже некое прашање економија за испит :smir:
Како што разбрав уште денес имало резултати деловна етика:vozbud: а оцени незнам кога.....чекам одговор:toe:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Колеги да не знае некој кога е испитот економика на претпријатие?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Деловна Етика да не ги ставија денеска оценките???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom