Управувачко е на 22, а финансиско незнам, ама ако ти се точни датите тогаш финансиско е на 28Кога ќе се испитите по Управувачко и Финансиско? Знам дека едниот е на 22, другиот на 28... ама не знам што кога е
Управувачко е на 22, а финансиско незнам, ама ако ти се точни датите тогаш финансиско е на 28Кога ќе се испитите по Управувачко и Финансиско? Знам дека едниот е на 22, другиот на 28... ама не знам што кога е
e toa site sakaat da znaat, veruvaj!!!Ок, фала многу. А за финансиски има нешто ново или си останува на 18-ти?
Енибади?За семинарската по Економија заедно сум со еден колега, а сега за предавање мора заедно двајцата да одиме или не?
Не треба да одите двајцата за да ја предадете семинарската.Енибади?
Енибади?
Па мислам дека затоа на насловната од проектот се пишуваат имињата на тие што го направиле, за да не се збуни професоротПа идете си двајцата да не го збуните проф. еден да добие бодови друг не.. шо си е сигурно сигурно си е
Па мислам дека затоа на насловната од проектот се пишуваат имињата на тие што го направиле, за да не се збуни професорот
Нека се фатат двајцата за рака... понискиот лево, повисокиот десно (мора така, инаку ќе ги избрка од канцеларија)... нека тропнат на врата кај ТФ... нека се поклонат и нека кажат гласно, заедно: НИЕ ДОЈДОВМЕ ДА ВИ ЈА ДОНЕСЕМЕ СЕМИНАРСКАТА... Ах деца, деца, што сте се уплашиле толку, па професорот не е толку страшен, „страшните“ се во втораЕ добро де, запнале двајца или еден да се појават кај професорот... нека си идат и двајцата секој лично да си одговара за својот труд
Имам слушнато дека однесување на потрошувачите е полесен од маркетинг, но не би сакал да имам испит кај Снежана, некако ми се заебани испитивеБАРАМ СОВЕТ ОД МАРКЕТАРИТЕ!!! Имам менаџмент испит и поправен однесување на потрошува~ите со што ке имам максумум 6 ако положам.Дали да го оставам одесување за во јуни па фино лепо да си го спремам на испит засо сега нема санси да ги спремам двата на испит.Молам за совет
Мислам дека дава 30 прашања, ама не сум сигурен...се извинувам дали некој знае по основи на економија колку прашања ќе има на испит ....?
Нека се фатат двајцата за рака... понискиот лево, повисокиот десно (мора така, инаку ќе ги избрка од канцеларија)... нека тропнат на врата кај ТФ... нека се поклонат и нека кажат гласно, заедно: НИЕ ДОЈДОВМЕ ДА ВИ ЈА ДОНЕСЕМЕ СЕМИНАРСКАТА... Ах деца, деца, што сте се уплашиле толку, па професорот не е толку страшен, „страшните“ се во втора
Мислам дека дава 30 прашања, ама не сум сигурен...
Значи го прашав асистентот.......нема никакво одложување........ така да испитот финансиски менаџмент останува на 18-ти во 8.30hKolegi slusnav deka bil odlozen ispitot finansiski menadzment... Kolku e tocna informacijata? I ako e odlozen, koga ke se polaga? Tnx