Одговорот беше 5000 сигурноaj nekoj sto polagase ekonomija 3 kolokvium da mi kaze koj bese odgovorot na taa zadacata so inicijalen i vkupen depozit.imase nesto 95000.za kredit se rabotese neso .koj bese odgovorot ako znae nekoj
Колега и мене ми се паднаа али со некои дополнувањеЈас бев втора група и имаше едно прашање со два исти одговори :pos2:А да и ке заборавев прашањата што ги пушти Маца и тие со т/н и задачите и со заокружување сите до една ми се паднаа
ova e tocno,izvinete kolegi samo ne mi e jasno kako tolku lesen predmet ni go kompliciraatЕј шо не земете да си отворете некоја социјална група за сметководство и решавајте си задачи колку сакате таму... 30 страни назад само сметководство е темата.
Јас разбрав дека ако одиш на трет поправен сметководство највисока оценка била 6ка. Незнам колку е точна информацијаваЛеле мислам дека ќе паднам сметковосдтво:kesa:
А ако полагам поправен и ако извадам убави поени на пример 80,на вториот имав 65 и на првиот 80 има врска што сум била на поправен или обично ќе мо се пресмета отцената(80+65+80)/3??
и јас мислам така. така беше лани, а така е и оваа година за маркетинг. поправен = 6Јас разбрав дека ако одиш на трет поправен сметководство највисока оценка била 6ка. Незнам колку е точна информацијава
Може малце за првиот колоквиум маркетинг шизнавме... ама за сметководство. Читајќи ги и јас почнав да се плашам, многу страшен професор бил тој ЉЈ, многу тешки тестови давал, предметот, уууууАман бе, нека ви текне вие кога сте биле прва, исто сте правеле...зар не?
Не ги напињајте најмладите колеги, нек решаваат и нек си помагаат. Не хејтајте сеа.