Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Јас бев втора група и имаше едно прашање со два исти одговори :pos2:А да и ке заборавев прашањата што ги пушти Маца и тие со т/н и задачите и со заокружување сите до една ми се паднаа
:vozbud:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
aj nekoj sto polagase ekonomija 3 kolokvium da mi kaze koj bese odgovorot na taa zadacata so inicijalen i vkupen depozit.imase nesto 95000.za kredit se rabotese neso :D.koj bese odgovorot ako znae nekoj
Одговорот беше 5000 сигурно

5000 x 100/4 = 100 000 (inace ovdeka bese zbunuvacki zasto bese dadeno nesto ko rezerva, ali samo 5000 mi bese logicen izbor..)

Јас бев втора група и имаше едно прашање со два исти одговори :pos2:А да и ке заборавев прашањата што ги пушти Маца и тие со т/н и задачите и со заокружување сите до една ми се паднаа
:vozbud:
Колега и мене ми се паднаа али со некои дополнување :tapp:

Имаше едно исто прашање од тие, кај маца беше со 2 одоговори, а на тестов со 3 точно:vozbud:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еј шо не земете да си отворете некоја социјална група за сметководство и решавајте си задачи колку сакате таму... 30 страни назад само сметководство е темата.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Еј шо не земете да си отворете некоја социјална група за сметководство и решавајте си задачи колку сакате таму... 30 страни назад само сметководство е темата.
ova e tocno,izvinete kolegi:pipi: samo ne mi e jasno kako tolku lesen predmet ni go kompliciraat:toe::toe::toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аман бе, нека ви текне вие кога сте биле прва, исто сте правеле...зар не?

Не ги напињајте најмладите колеги, нек решаваат и нек си помагаат. Не хејтајте сеа. :)

Член од
20 декември 2009
Мислења
155
Поени од реакции
0
Kolegi znae li nekoj ekoloski sto moze da se padne kako esejsko prasanje (21to) :D:D:D pisete plsss

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
одговорно тврдам дека сметководство бил најлесниот предмет што сум го имал до сега на факултет.

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Леле мислам дека ќе паднам сметковосдтво:kesa:
А ако полагам поправен и ако извадам убави поени на пример 80,на вториот имав 65 и на првиот 80 има врска што сум била на поправен или обично ќе мо се пресмета отцената(80+65+80)/3??
Јас разбрав дека ако одиш на трет поправен сметководство највисока оценка била 6ка. Незнам колку е точна информацијава :)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Јас разбрав дека ако одиш на трет поправен сметководство највисока оценка била 6ка. Незнам колку е точна информацијава :)
и јас мислам така. така беше лани, а така е и оваа година за маркетинг. поправен = 6

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Па и за математика е така и за економија исто.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.658
Аман бе, нека ви текне вие кога сте биле прва, исто сте правеле...зар не?

Не ги напињајте најмладите колеги, нек решаваат и нек си помагаат. Не хејтајте сеа. :)
Може малце за првиот колоквиум маркетинг шизнавме... ама за сметководство. Читајќи ги и јас почнав да се плашам, многу страшен професор бил тој ЉЈ, многу тешки тестови давал, предметот, ууууу :pos:

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Некој да не знае да ми каже однесување на потрошувачи како е (колку со заокружување, колку т/н... и во глобала дали е лесно??? :pipi:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Гледам постариве колеги се бунат нешто дека мн сме забегале... до негде сте во право... али ај ако не да збориме за политика, спорт, религија итн... на форум за ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ..... поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom