Mislis cel 2 del od Menagment proces taka??? Od 11 glava (i 11) do kraj????
случајно некој да не знае кога ќе дава финансиски менаџмент потписи, дали треба да те има на список за да ти даде (потпис) и сл.?
Ве молам одговеорете што побрзо, за да знам дали да одам.
Anyone!?Kolegi ....
Aj koj znae da objasni tocno koi lekcii delovna etika treba da se ucat za 3ret kol. kolku strani se od kolku casot se polaga??
Aman veke so taa prokleta etika pa neka napravi 3 skripti za sekoj kol. posebno vaka se ispomesano edvaj vadam po 56 poeni :violent1::violent1::violent1:
Потписи утре, се полага на 23 у 8 саатот. :smir:Dali mozhe nekoj da kazhe koga se polaga marketing. Potpisi utre od 12 li ke dava?
Ljubisa davase vcera(ponedelnik) potpisi poso denes bil na pat i davase i asistentkata za vezbi isto. A za tie so ne zemale valjda na kolokvium,prasaj ja asistentkata za sekoj slucaj!DALI MOZHE DA KAZETE VO KOJ AMFITEATAR KE DAVA FINANSISKO SMETKOVODSTVO POTPISI? posto cetvrtok nemame predavanje!!
Утре после менаџмент предавањата ќе давал фин. сметководство потписи.DALI MOZHE DA KAZETE VO KOJ AMFITEATAR KE DAVA FINANSISKO SMETKOVODSTVO POTPISI? posto cetvrtok nemame predavanje!!
- Па математика даваше вчера потписи на втора група, а денес даваше на прва група. Утре асистентите(ваљда Кире) ќе дава потписи за вежби.Знае некој математика, сметководство и деловна кога ќе даваат потписи ?
dali prof kaza prasanja sto ke se padnat na tretiot kolokvium???? ili i toa utre ?????Потписи утре, се полага на 23 у 8 саатот. :smir:
Колега знам да ти кажам дека се полага на 19ти во 13 часот...Anyone!?
Едно прашање до постариве колеги.. дека јас не земав денеска потпис на вежби за сметководство дали прават особен проблем за давање потпис кај асистентите во канцеларија???
колега мислам дека не прават проблеми.мој совет оди кај Атанаско за потпис