Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
125
Поени од реакции
4
Да не има спомнато професорката маркетинг за пријавите .... дали треба да се носат на трет колоквиум или да се дадат во студентски прашања ????? ( колку што знам лани ги носеле на колоквиум)

Член од
19 октомври 2009
Мислења
51
Поени од реакции
2
Mislis cel 2 del od Menagment proces taka??? Od 11 glava (i 11) do kraj????

11 беше за втор, сега ни се само последните 4 теми, од 12 на 355 до крај...

случајно некој да не знае кога ќе дава финансиски менаџмент потписи, дали треба да те има на список за да ти даде (потпис) и сл.?
Ве молам одговеорете што побрзо, за да знам дали да одам.

Финансиски ќе дава во четврток и поделени сме по презиме, А - Љ од 14ч а од М-Ш од 14 и 45... и колку што знам нема списоци и такви работи...

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
So e so zadolzitelnata seminarska za vtora? Poso ja planiram da zemam od vtor semestar,da ne treba da mi pise prof. vo indeks,da ne mi treba za zaveruvanje semestar ili taka neso???:toe:

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Ај нека каже некој дали знае за прва година колегите:
1. Дали сега на 3 колоквиуми ке носиме пријави за испитите или тоа на студентски ке треба ?
2.Дали пошто сум вонреден треба да идам да ми удрат печат од студентска амбуланта за преглед ?

:toe:

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Kolegi ....
Aj koj znae da objasni tocno koi lekcii delovna etika treba da se ucat za 3ret kol. kolku strani se od kolku casot se polaga??
Aman veke so taa prokleta etika pa neka napravi 3 skripti za sekoj kol. posebno vaka se ispomesano edvaj vadam po 56 poeni :violent1::violent1::violent1:
Anyone!?

Член од
11 септември 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
DALI MOZHE DA KAZETE VO KOJ AMFITEATAR KE DAVA FINANSISKO SMETKOVODSTVO POTPISI? posto cetvrtok nemame predavanje!!

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
DALI MOZHE DA KAZETE VO KOJ AMFITEATAR KE DAVA FINANSISKO SMETKOVODSTVO POTPISI? posto cetvrtok nemame predavanje!!
Ljubisa davase vcera(ponedelnik) potpisi poso denes bil na pat i davase i asistentkata za vezbi isto. A za tie so ne zemale valjda na kolokvium,prasaj ja asistentkata za sekoj slucaj!

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Знае некој математика, сметководство и деловна кога ќе даваат потписи ?
- Па математика даваше вчера потписи на втора група, а денес даваше на прва група. Утре асистентите(ваљда Кире) ќе дава потписи за вежби.
- Сметководство(Љубиша) вчера давал на прва група потписи, а утре или задутре ќе дава на втора група. Инаку денес асистентите сметководство даваа потписи за вежби.
- Економија Филиповски ќе дава утре попладне вежби, а Таки ќе дава потписи во четврток.

Се надевам дека и деловна етика ќе дава утре, да не морам во четврток рано да станам:(

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Едно прашање до постариве колеги.. дека јас не земав денеска потпис на вежби за сметководство дали прават особен проблем за давање потпис кај асистентите во канцеларија???

Колега знам да ти кажам дека се полага на 19ти во 13 часот...
За тоа што треба да се учи најдобро ти е да си дојдеш утре и задутре на предавања ваљда ќе дознаеш од некој или професорката ќе каже што треба, пошто знаеш како ги вади од ракав скриптичињата и анонимус лекции на колоквиум.... :toe:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Едно прашање до постариве колеги.. дека јас не земав денеска потпис на вежби за сметководство дали прават особен проблем за давање потпис кај асистентите во канцеларија???

колега мислам дека не прават проблеми.мој совет оди кај Атанаско за потпис :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom