Нема да ти биде мака да ги напишиш целосно, со одговори?Едното било кои се класични системи на малопродажба - амбулантна трговија и браншна трговија (страна 277)
Другото било за предности на користењето на производниот модел на организација (страна 342)
Не бев на предавање, толку знам.Нема да ти биде мака да ги напишиш целосно, со одговори?
Па оди, можеби ќе даваат од тој список на кој те има, а оти има само два списоци може да им текне и од двата да даваат. Ама се некако се мислам дека овие два дена ќе пушти уште еден список :raz:Не бев на предавање, толку знам.
А менаџмент ме има на еден список и на еден ме нема. Да одам ли за потпис?
Кога ќе заверуваш семестар (кога ќе го носиш индексот на студентски со потписи) ќе треба да имаш и уплатница дека си платил потпис. Можеш најмногу до 3 потписи да имаш платено, уплати на таа стандардната жиро-сметка само напиши ја таа шифрата што е за сите уплати ОСВЕН партиципација.Ај ако може некој да ја дефинира постапката за `купување потпис`
Фала дружеКога ќе заверуваш семестар (кога ќе го носиш индексот на студентски со потписи) ќе треба да имаш и уплатница дека си платил потпис. Можеш најмногу до 3 потписи да имаш платено, уплати на таа стандардната жиро-сметка само напиши ја таа шифрата што е за сите уплати ОСВЕН партиципација.
И цел на дознака стави: за потпис по тој-и-тој предмет
Mislis cel 2 del od Menagment proces taka??? Od 11 glava (i 11) do kraj????Цела последна тема, сите оние портокаловите, а нема ништо исфрлено :wink:
Инаку, да не знае некој кога ќе даваат Меѓународна и Англиски потписи?
Да де 11та глава на сите колоквиуми ќе ја полагаме. До крај освен ако не реши да скрати нешто, а размисли колку е тоа веројатно.Mislis cel 2 del od Menagment proces taka??? Od 11 glava (i 11) do kraj????