Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Inace sega na vesti kazaa deka za ekonomski 600 e drzavna kvota, a 180 za privatna,pretpostavuvam deka e pomalku ova od lani:toe:...
Да не е обратно? Лани државна квота беа околу 250 мислам, а останатите 400 приватна.
Или мислиш на парите, од оваа година да бидат 180 евра за државна?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Како бе да се укинат државните, а приватните да се намалат, нели го форсираа образованиево
Лошо се изразив, да си има државни квоти ама да не се плаќа пари воопшто, ова за што се бунат студентите. И најверојатно ќе биде така :)

-IVANA-

Lady Marmalade
Член од
26 август 2008
Мислења
278
Поени од реакции
1
Kako sto me izvestija,Pece kazal deka na kolokvium ke ni daval potpisi i nie ke sme mozele vo ponedelnik da zaveruvame(verojatno samo za tie od ekoloski).

Inace sega na vesti kazaa deka za ekonomski 600 e drzavna kvota, a 180 za privatna,pretpostavuvam deka e pomalku ova od lani:toe:...

Jasno mi e mene toa, zatoa i prasav da ne proba nekoj da zaveri bez potpisot negov?! Mene mi e malce cudno toa samo nie da zaveruvame vo ponedelnik, zaso semestar se zaveruva neli do 31. Da ne ispadne posle kazna 500 den, ke idam od dzeb na Pece da mu gi izvadam....

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Лошо се изразив, да си има државни квоти ама да не се плаќа пари воопшто, ова за што се бунат студентите. И најверојатно ќе биде така :)
Мене ми одговарат:) ама не вервам дека ќе се остварит, се надевам дека грешам:helou:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
колешке овие два неработни дена мора да бидат надополнети така да пон и втор ке може да се завери семестар позз

Член од
12 јануари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
17
колешке овие два неработни дена мора да бидат надополнети така да пон и втор ке може да се завери семестар позз
:pos2::pos2: Cisto sumnjam.... Kaj nas mora samo da se plati... nisto drugo ne mora :helou:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
:pos2::pos2: Cisto sumnjam.... Kaj nas mora samo da se plati... nisto drugo ne mora :helou:
Да да мора само да се плати:) Ако мислеа дека неработните денови нема да се важат, рокот ќе гласеше 25 мај - 2 јуни, ама тоа е намерно направено:pos:

Член од
21 мај 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
a od 14 glava statistika kolku prasanja ke imalo??
tie sto imaat polagano tret kolokvium kakvi zadaci dava? kako sto gledam ima mnogu za reshavanje
od 14 glava Dragan rekol deka ke ima samo edno prasanje i nema da ima nikavi zadaci epten samo najosnovnite poimi ..pozzz

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Статистика беше зафркнато... најтежок (не претежок) од сите 3. среќа имав што асистентката беше кај мене во амф и што кажуваше (МНОГУ).

Член од
22 јануари 2009
Мислења
56
Поени од реакции
1
Статистика беше зафркнато... најтежок (не претежок) од сите 3. среќа имав што асистентката беше кај мене во амф и што кажуваше (МНОГУ).

Марија овој пат ич не испадна фер.....во амф 3 се кажувала,кажала и дека има 4 прашања со по 1 одговор, а во амф.4 само се појави и дури не ни праша дали има нешти нејасно :uvo:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
:pos:

Ич не испаднала фер затоа што не ви кажала ништо?
Па мислам колеги не треба да претеруваме, ако некој има нешто нејасно може сам да си праша, а не да чека асистентот да каже. Можеби таму била повеќе време па затоа им кажала нешто... А дека Марија не била фер, не верувам, таа е една од најфер асистентите на факултетот, само пофални зборови за неа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom