- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 0
Site se tesime so toa !:pos2:da da taka rekoa asistentite i jas na toa si se tesam se nadevam deka ke polozime site petok :pos2:
Site se tesime so toa !:pos2:da da taka rekoa asistentite i jas na toa si se tesam se nadevam deka ke polozime site petok :pos2:
Ama da ne dade ko matematika sto ni dade Drage:pos2::pos2:Site se tesime so toa !:pos2:
Се вика Марија Маџар-Рибар а испитот никој не знае како изгледа од причина што самата професорка дојде овој семестарKako se vika profesorkata po Angliski jazik?
Kako izgleda ispitot Angliski I ?
i mene istata sudbina so matematika me snajdeAma da ne dade ko matematika sto ni dade Drage:pos2::pos2:
vo 13.00 casotAko ima nekoj so videl od kolku saat se polaga ekonomika ili ja sum slepa ili nemase spisok(osven na toa so informacii tablata ako imalo)????
Тоше, зашто вавки дезинформации давашСе вика Марија Маџар-Рибар а испитот никој не знае како изгледа од причина што самата професорка дојде овој семестар![]()
Има многу паднати, половина, можеби повеќе и од половинаKoj polozil deneska delovno zavrsil golema rabota:pos2:
Fala za infotoСе вика Марија Маџар-Рибар а испитот никој не знае како изгледа од причина што самата професорка дојде овој семестар![]()
Uuuuf kasnis malce, mislam deka pred do pred 2 nedeli bese.:helou:до кога е пријавување испити.. ништо не пишува на сајот значи...
Uuuuf kasnis malce, mislam deka pred do pred 2 nedeli bese.:helou: