- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 0
Site se tesime so toa !:pos2:da da taka rekoa asistentite i jas na toa si se tesam se nadevam deka ke polozime site petok :pos2:
Site se tesime so toa !:pos2:da da taka rekoa asistentite i jas na toa si se tesam se nadevam deka ke polozime site petok :pos2:
Ama da ne dade ko matematika sto ni dade Drage:pos2::pos2:Site se tesime so toa !:pos2:
Се вика Марија Маџар-Рибар а испитот никој не знае како изгледа од причина што самата професорка дојде овој семестарKako se vika profesorkata po Angliski jazik?
Kako izgleda ispitot Angliski I ?
i mene istata sudbina so matematika me snajdeAma da ne dade ko matematika sto ni dade Drage:pos2::pos2:
vo 13.00 casotAko ima nekoj so videl od kolku saat se polaga ekonomika ili ja sum slepa ili nemase spisok(osven na toa so informacii tablata ako imalo)????
Тоше, зашто вавки дезинформации даваш , како може никој да не знае. Испитот ќе биде со истите прашања што се паднале на 1 и 2 колоквиум, само не знам точно колку ќе бидат.Се вика Марија Маџар-Рибар а испитот никој не знае како изгледа од причина што самата професорка дојде овој семестар
Има многу паднати, половина, можеби повеќе и од половинаKoj polozil deneska delovno zavrsil golema rabota:pos2:
Fala za infotoСе вика Марија Маџар-Рибар а испитот никој не знае како изгледа од причина што самата професорка дојде овој семестар
Uuuuf kasnis malce, mislam deka pred do pred 2 nedeli bese.:helou:до кога е пријавување испити.. ништо не пишува на сајот значи...
Uuuuf kasnis malce, mislam deka pred do pred 2 nedeli bese.:helou: