sekoja osoba moze da se promeni so tek na vreme.no ako ednas nekoja devojka ja zapamtat kako kurva dzabe i e kolku i da se menja imeto ke i ostane isto i sramot e golem.takvi gi ima mnogu kaj nas.
Мислам дека не би се сменила.Еднаш курва е засекогаш курва.
Можеби има некогаш и некој исклучоци но таа во очите на луѓето секогаш ќе продолжи да биде курва.Кога еднаш ќе го уништиш респектот и угледот што луќето го имаат кон тебе тешко дека некогаш пак ќе го вратиш.
kako bese vicot so kurvata koga se omazila kako i rekla na svekrvata---majce cel zivot od k-- na k-- na kraj domakinka sakam da stanam.kurva si e kurva ama pa i niedna zena ne otisla u grob samo so eden k--
Тоа еднаш курва, засекогаш курва постои од устата на народот, а не дека е точно,
и во град кога некоја ја декларираат како курва, и после 2-3 години истото мислење ќе се има за нејзе.
И се ебело нека се ебе.
Демек као сите се сигурни дека ако некој изеде гомна за некоја дека сигурно се ебел се неа.
Абе ајде глупости, не затоа девојки сакаат момци од други градови,
или модата во последно време во Тетовско е да се ебат со Албанци демак као они помалце збореле.
Што и да зборуваме курви имало и ќе има...
Што ако некој има секс со курва и не ја задоволи,како што се фалиме ние мажите така и курвите се фалат и си разговараат така да што би рекла таа за тој ебач на батерии што не успеал да ја задоволи?
Наравоучение: Молчењето е злато,ако имаш кај да го бркнеш патлакот направи го тоа и молчи си за да не добиеш :ban?: од дамата!
кај нас е така кај другите не .. тука у мак да станеш курва ти остана ли име и готово,засекогаш кје бидеш курва и никогаш нема да моеш да го смениш тоа..:salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.