Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Добро, ја разбра некој темава? Да ја прочитавте уште еднаш? Вие што се гнасите од убав збор, што к*р барате овде? Има милион други места за вас. Мора секаде да се пикнете и по илјадити пат да повторите што ве мачи? Знаеме, јасно ни е, ве имаме прочитано и не можеме да ви помогнеме. Бркајте работа на друго место бре, тука сте оф топик. Убаво кажав зошто ја отварам оваа тема, а тие што не можат да придонесат никако, ќе ги замолам да не реплицираат!!!Иди воздигни си ги Арапите, Турците, муслиманите и сите други.Оди во сред Истанбул и збори им за човечност, или во Приштина, Катар, Јордан, Египет, Токио, Сеул и ред други места.Мене ми е преку кур веќе некој нон стоп да ме воздигнува и мојот народ.Преку кур ми е веќе во Европа да гледам се помалку и помалку бели деца, а згора на тоа сиот шљам во светот да го примаме .
И уште ова... Hello Kitty, секако дека нема да слуша љубовни песни човек кој ја приморал жена си да се крсти за да ја ожени. Јасно е тоа, не мора да потенцираш.
Forrest Gump, искрено солзи ми надојдоа додека те читав. Штета што си еден од малкуте кои можат и сакаат така да пишуваат...