Еден за сите, сите за еден!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Иди воздигни си ги Арапите, Турците, муслиманите и сите други.Оди во сред Истанбул и збори им за човечност, или во Приштина, Катар, Јордан, Египет, Токио, Сеул и ред други места.Мене ми е преку кур веќе некој нон стоп да ме воздигнува и мојот народ.Преку кур ми е веќе во Европа да гледам се помалку и помалку бели деца, а згора на тоа сиот шљам во светот да го примаме .
Добро, ја разбра некој темава? Да ја прочитавте уште еднаш? Вие што се гнасите од убав збор, што к*р барате овде? Има милион други места за вас. Мора секаде да се пикнете и по илјадити пат да повторите што ве мачи? Знаеме, јасно ни е, ве имаме прочитано и не можеме да ви помогнеме. Бркајте работа на друго место бре, тука сте оф топик. Убаво кажав зошто ја отварам оваа тема, а тие што не можат да придонесат никако, ќе ги замолам да не реплицираат!!!
И уште ова... Hello Kitty, секако дека нема да слуша љубовни песни човек кој ја приморал жена си да се крсти за да ја ожени. Јасно е тоа, не мора да потенцираш.:facepalm:
Forrest Gump, искрено солзи ми надојдоа додека те читав. Штета што си еден од малкуте кои можат и сакаат така да пишуваат...:(

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Изгледа и сите вие “деца на цвеќето“ сте јаки само на тастатура.Ајде излези покажи го твоето на дело.Оди во албанска чајџилница со цвеќе, бакни им ги нозете, побарај им прошка(нели христијански е да се простува) патем викни некоја муслиманка да излезете на состанок или ти мрзне гомно на помисла дека ќе јадеш нож, а?:cool:
Еј види,добра фора :)
Нели ние сме јаки пред пц, сме радикалци,фашисти и слично.. А децава на цвеќето се мирољупци,пацифисти шират љубов и сл... а кога поминуваат низ стара чаршија или пластичарска се вртат лево-десно да не ги заренда одпозади некој, кој сигурно не ја осетил енергијата на нивната љубов :pos:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Све е тоа у реду, но џабе кога од другата страна нема фидбек. Другата страна не размислува така, различни ни се менталитетите и имаат поинакви идеи. Еве колку е отворена темава ниеден Албанец не напиша ништо нити пак го интересираат вакви хипи работи. Живееме во паралелни светови, различен менталитет сме. Еве јас три години сум на форум и до сега колку што имам приметено членовите албанци или во Фудбал пишуваат или во Религија или се препуцаваат со дневнополитички теми и секогаш се држат за своето колку и да не се во право. Има некои што се мешаат во другите форуми со останатите членови, но се ретки. За Албанките пак да не зборам...џабе, различни глави сме, живееме во ралични светови ...
Албанки и муслиманки воопшто нема ни на форумот;).Нели биле модерни и еманципирани?Како баш ни една не се погоди на пишува на форумот освен во темата религија каде што проповедаат ислам.Нели не биле сите исти?Работите се гледаат на дела, а не на рекла-казала муабети.Постот ти е точен и на место.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Све е тоа у реду, но џабе кога од другата страна нема фидбек. Другата страна не размислува така, различни ни се менталитетите и имаат поинакви идеи. Еве колку е отворена темава ниеден Албанец не напиша ништо нити пак го интересираат вакви хипи работи. Живееме во паралелни светови, различен менталитет сме. Еве јас три години сум на форум и до сега колку што имам приметено членовите албанци или во Фудбал пишуваат или во Религија или се препуцаваат со дневнополитички теми и секогаш се држат за своето колку и да не се во право. Има некои што се мешаат во другите форуми со останатите членови, но се ретки. За Албанките пак да не зборам...џабе, различни глави сме, живееме во ралични светови ...
Peace.. после ова,се друго е излишно да се каже.

P

Princ

Гостин
Еве јас три години сум на форум и до сега колку што имам приметено членовите албанци или во Фудбал пишуваат или во Религија или се препуцаваат со дневнополитички теми и секогаш се држат за своето колку и да не се во право.
10 Албанци дали има членови на форумов. За редовни членови зборам. Повеќе Бугари има на форумов.
Ако од тие бројки ти можеш да донесеш некаков заклучок... не знам што да ти речам, жално е.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дивајн срце изгледа кај тебе дома се ти е розево,па затоа така гледаш на некои работи.
Пробај гледај со други очи кон работите,гледај со очите на некое дете што го изгубило таткото во 2001 година на воениот фронт против љочките.
Пробај гледај со очи на некоја жена што изгубила маж во војната,што изгубила близок роднина да те видам дали така ќе размислуваш како во првиот пост.
Или ете барем остани кај некој таков на еден месец,па да видам кога ќе се вратиш на темава што ќе пишеш.

Македонците и македонскиот народ треба да биде -Еден за сите,сите за еден,ама штета не е така поради добро познати причини.
Кај нас е еден за сите,сите за никаде.

Живееме ние и они во многу различни светови,соживот тука со нив е рамно на утопија.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Еј види,добра фора :)
Нели ние сме јаки пред пц, сме радикалци,фашисти и слично.. А децава на цвеќето се мирољупци,пацифисти шират љубов и сл... а кога поминуваат низ стара чаршија или пластичарска се вртат лево-десно да не ги заренда одпозади некој, кој сигурно не ја осетил енергијата на нивната љубов :pos:
Абе сами се лажат, ова е невидено, па ако одбиеш да учествуваш во колективен договор на лудило, т.е. ако имаш различно мислење, не си добредојден.. па што е ова, па излага дека ширите едноумие, нели треба секој своето мислење да го даде? Ако сакате само СВОЕТО да го читате, на лист напишете и никој не ви реплицира..
се лутеле што имаме различно мислење сега.. па како ќе спроведете љубов, толерација со ваква затвореност ваша? Или кај што одговара, може затвореност, кај што не ви одговара, не ? Тоа некои луѓе го викаат дволичност..особина на самиот ѓавол. Барем биди реален, бе, на форум си и тука ли ќе се лажеме..

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.025
Поени од реакции
83.450
И уште ова... Hello Kitty, секако дека нема да слуша љубовни песни човек кој ја приморал жена си да се крсти за да ја ожени. Јасно е тоа, не мора да потенцираш.:facepalm:
Или тоа, или мрази шабанска патетична музика, трето нема.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Ајде на сите што ви е преку глава од се излезете надвор и тепајте се со албанци оти ако како народ не сме единствени барем вие на форумов што сте едно +20 души сте доста единствени дека во Македонија нема место за албанци, муслимани и се не-македонско и не-православно и дека се тоа требало да се убие. Излезете и изрешетајте ги а ние останатите што „немаме мозок“ оти сметаме дека насилството не е решение ќе чекаме ВИЕ да ја оправите државата, оти сте многу јаки на збор т.е на куцање, па некако добивам впечаток дека во вас лежат навистина јаки воини. Веруваме во вас...
Добро бе нормални ли сте вие? Па од почеток на годинава само неколку пати беше запалено македонското знаме, уништени неколку цркви, тепани безброј Македонци без причина меѓу кои девојче и старец, неколку пати повикуваа директно на војна политичари од албанскиот блок и провоцираа со изјави како ќе престане да постои Македонија во 2012 и како капак на се масакрираа наши деца во главен град... и после се вие се осмелувате да повикувате на мир и да ги осудувате Македонците дека сакале војна и дека сакале да ги истребат муслиманите. Ќе прашам уште еднаш Дали сте ебено нормални вие??? Може треба да се предадеме едноставно па да наметнат албанците шеријатски закон тука па да ве видам после да просеравате со либерални срања... бескичмењаци.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ми се чини дека пак ја пропуштате целта на темава.
Македонци, Албанци, Бугари, Срби, Турци... Сѐедно, наместо да отвориме очи дека СИТЕ не манипулираат како овци и да се свртиме заеднички кон нешто подобро, ние се кошкаме меѓу себе и гледаме да се испотепаме едни со други. Ама кога сме толку ограничени, ако ни е, и малце ни е на сите. Дали просечниот Македонец/Албанец/Србин/било кој граѓанин добива нешто од сепарацијата? Добива - од третото подолгото. Отворете очи!

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
10 Албанци дали има членови на форумов. За редовни членови зборам. Повеќе Бугари има на форумов.
Ако од тие бројки ти можеш да донесеш некаков заклучок... не знам што да ти речам, жално е.
Заклучокот е донесен со самото тоа што има само околу 10 Албанци на форумов од кои само ти се мешаш во сите општи теми, Дарданиа се препуцава со политика, а на другите постовите им се Милан и Барса. Албанците нити на форум не сакаат да се мешаат и да такаречам живеат со македонците, па што да речам за во живо...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Дивајн срце изгледа кај тебе дома се ти е розево,па затоа така гледаш на некои работи.
Пробај гледај со други очи кон работите,гледај со очите на некое дете што го изгубило таткото во 2001 година на воениот фронт против љочките.
Пробај гледај со очи на некоја жена што изгубила маж во војната,што изгубила близок роднина да те видам дали така ќе размислуваш како во првиот пост.
Или ете барем остани кај некој таков на еден месец,па да видам кога ќе се вратиш на темава што ќе пишеш.

Македонците и македонскиот народ треба да биде -Еден за сите,сите за еден,ама штета не е така поради добро познати причини.
Кај нас е еден за сите,сите за никаде.

Живееме ние и они во многу различни светови,соживот тука со нив е рамно на утопија.
Ај сеа да видиме дали војната е толку добра, не??

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Eве само како репер на погоре кажаното од двајца членови ќе го постирам оваа..а тоа е активноста на поштованиот колега дарди кој е огледало на сите поштовани колеги албанци на форумов..

дсфдфсдф.JPG

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Ај сеа да видиме дали војната е толку добра, не??
А има ли некој што мисли дека војната е добра?
Во Македонија, не памтам добро, кој ја почна војната?
Ти се сеќаваш, памтиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom