Евтини авионски карти

ninosaurus

knight
Член од
8 ноември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Исто и до Дизелдорф во среда, од 10-ти Декември (Од 10-ти декември до 10 јануари двапати неделно,најверојатно среда и сабота)
LG557 DUS 10:50 >>> SKP 13:20
LG558 SKP 14:10 >>> DUS 16:30
Дајте повеќе информации или линк за летов за Дизелдорф, итно ми требаат. И ако знае некој која е најефтина варијанта Скопје - Амстердам нека пише :icon_lol:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
10
Sovet,
Kako covek koj patuva cesto mozam samo da vi istaknam da vnimavate na poveke reboti od koi zavisi cenata.Kartata kupuvajte ja vo momentot koga ke resite da patuvate,gledajte toa da ne bide od deneska za utre.Kartite sto porano gi kupuvate poeftini se.Duri ako mozete kupuvajte gi eden mesec porano i poveke ako ste vo moznost toa da go napravite.Tuka cenite se drasticno poevtini da ne kazam deka toa e i do 30%.Toa e poradi nemanje mesto na ekonomskite klasi pa sto pokasno kupuvate taka dobivate poskapi klasi,Vnimavajte na aviokompanijata,vnimavajte na saatnicite,vnimavajte na koi aerodromi vi e transverot,i vnimavajte pri plakjanjeto na kartata koga sami ja kupuvate preku internet.Sovet vo kratki crti,odete vo prvata poozbilna agencija i kupetesi od niv,a ako sakate predhodno informirajte se na internet.Ke se slozite deka ne sme strucni site ovie podatoci sami da gi napravime.Zatoa ne eksperimentirajte.

Член од
9 ноември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
kako da najdam evtina karta od viena za skopje.rezervacija sakam da napravam 1 meseci i polovina porano t.e sega za dekemvi 25.ve molam dajte sovet
--- надополнето: Nov 9, 2011 6:49 PM ---
devojkami e od slovacka saka da se proseta vo nasata prekrasna makedonija.no vo agenciite vo skopje kartite se izgor .od 250 evra nagore .dajte mi soveti kako poevtino da pominam so tie avio karti
--- надополнето: Nov 9, 2011 7:16 PM ---
ej da ne zaboravam kartata sakam da ja napravam za 1 covek povratna od 25 dec a vrakanje 3 januar 2012

Член од
10 септември 2011
Мислења
23
Поени од реакции
30
sky.jpg
Ова е најефтино што најдов, колку повеќе чекаш толку поскапа ќе е картата... подобро резервирај си што е можно побрзо...

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
И плус тоа баш си ги погодил деновите, Католички Божишќ и Нова Година...
Сите ги качуваат цените тогаш, така да нека зема девојчето додека може, да не се качи цената после ;)

Член од
9 ноември 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
fala
drugar
--- надополнето: Nov 10, 2011 10:41 PM ---
vaka :nebev tuka vo makedonija a vidov na internet :sega makedoncite mozat da patuvaat za viena ,istanbul i venecija za 30 evra.toa bese koga go otvaraa noviot aerodrom .septemvri 8 taka nekako .a toa go gledav na internetstranata na sitel dnevnik. i sea so e zaebancijata
ili toa bese nekoja politicka farsa
--- надополнето: Nov 10, 2011 10:42 PM ---
fala mnogu za trudot i mi se dopaga toa sto go rabotite (pomagate).poz

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
нема за Виена од 30 евра не беше ни најавено
Беше, објавија дека FlyNiki ќе лета, меѓутоа ништо не испадна од целата работа, што ме зачуди, знаејќи колку заинтересирани би имало. По се изгледа Македонците треба да се навикнат на идејата дека билетите можат сами да ги купат преку Интернет и дека цената која ја плаќаат навистина може да биде толку ниска, без лажги.

За 95% од луѓето се е работа на навика, дали лична или на општеството каде што живеат. Верувам дека и Виена ќе биде поврзана за година-две кога ќе созрее пазарот. До тогаш, wizzair.com и pegasus.com.

Член од
29 јули 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
каде можам да најдам кога има летови скопје -братислава?
Фала

Tranquilis

Putting Macedonia on the map.
Член од
10 август 2011
Мислења
526
Поени од реакции
657
каде можам да најдам кога има летови скопје -братислава?
Фала
Директни летови не постојат, а дури и конекциите се ограничени - тешко дека можеш да најдеш нешто пристојно без две слетувања. Ако инсистираш на Братислава, најдобро провери во некоја агенција, тие ќе ти кажат што можат да најдат преку Амадеус.

Според мене, поедноставно би било патување до Виена, а од таму со воз / автобус / рент-а-кар.

Low cost опцијата на своја рака е преку Лондон, како и во најголемиот број на случаите (Wizz Air до Luton, од таму Ryanair).

Член од
14 ноември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo, mi treba povratna evtina avionska karta od sofija do lion, period na poaganje i vracanje pred nova godina. Odnapred blagodarna, pozdrav

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
fala
drugar
--- надополнето: Nov 10, 2011 10:41 PM ---
vaka :nebev tuka vo makedonija a vidov na internet :sega makedoncite mozat da patuvaat za viena ,istanbul i venecija za 30 evra.toa bese koga go otvaraa noviot aerodrom .septemvri 8 taka nekako .a toa go gledav na internetstranata na sitel dnevnik. i sea so e zaebancijata
ili toa bese nekoja politicka farsa
--- надополнето: Nov 10, 2011 10:42 PM ---
fala mnogu za trudot i mi se dopaga toa sto go rabotite (pomagate).poz
Многу незгодни датуми за летање, но и онака нема директни летови на Словачка со Скопје, Софија и Солун.
Така да мој предлог ти е да отвориш овде:
http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?step=1
и да ги видиш летовите Скопје-Венеција-Прага. Значи по истиот систем и за назад, само има големи малтретирања. Нека си седне во автобус и правец у МКД :)

Член од
12 ноември 2009
Мислења
82
Поени од реакции
20
DAJTE MI INFORMACIJA ZA EFTINI LETOVI ZA VENECIJA OD SKOPJE -POVRATNA

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
DAJTE MI INFORMACIJA ZA EFTINI LETOVI ZA VENECIJA OD SKOPJE -POVRATNA
http://wizzair.com/
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 08:36 ---
Zdravo, mi treba povratna evtina avionska karta od sofija do lion, period na poaganje i vracanje pred nova godina. Odnapred blagodarna, pozdrav
Пред Нова Година и Божиќ нема евтини карти моментално, тоа се букира пред 3 месеци за ефтино. Можеш да искомбинираш нешто со нискобуцетниве wizzair и easyjet со прекачување во Венеција ама пак ќе те чини скоро исто колку и со останатите превозници оти и тие тогаш си ги зголемуваат цените.
Мој совет е да побрзаш да букираш нешто на www.expedia.com или која било страница уште сега да не ти рипнат цените уште. Прашај исто преку агенција да не има некој чартер или поефтина карта.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Состојба на Никола Тесла денеска сабајлево? Ми откажаа многу битен лет наводно ради магла,без да ми дадат друга алтернатива.А пред тој ден ми се јавија дали сакам да го откажам летот поради тоа што наводно било пребукирано,а после дознавам дека имало само 7 патници од Скопје до Белград каде таму прават трансфер.
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 15:13 ---
Од автобуска станица Белград до Никола Тесла како да стигнам?! Ве молам за побрз одговор.

Kajgana Shop

На врв Bottom