I
IBIZA SOUND
Гостин
za ova mnogu povike bi go bivalo od kolku da igra fudbal
ja zgresil profesijata izleda
za ova mnogu povike bi go bivalo od kolku da igra fudbal
Tebe tvoite zgreshile sho se zabavuvale malku povekje na rodendenskata zabava kaj shkolskata drugarka, pa od taa zabava si iskochil ti ..za ova mnogu povike bi go bivalo od kolku da igra fudbal
ja zgresil profesijata izleda
Доволно е само судиите да дозволат поагресивна игра, да не се свири прекин за секое турнато манекенче, фудбалов стана срање со таквите преправања и глумење на играчите како со пушка да ги погодиле во нога после секој посериозен контакт..треба пасивен напад правилото да се воведе и во фудбалот.Со шпанциве фудбалот не е тоа што беше го пимплаат колку што треба и не треба
Тогаш ако финалево не било ништо посебно, од каде потреба за честитки за италијанците, кога тие се единствено виновни што гледавме крајно досаден дуел?Ма никој не кажа дека невидено финале било ова, незнам што си вадиш зборови од ракав.
Само незнам зашто мислиш дека Италија ако го задржеа нивното добро познато катанаџо, ќе успееа да дојдат до финале а камо ли до победа....
Италија да ми ги плаќаше сметките, деноноќно за тоа ќе зборував, ама не ми ги плаќа, па морам и да работам нешто покрај зборувањето за Италија.Браво,сеа најпаметен испадна,ептен лесно е вака кога по дебакл на Италија ќе мудруваш како Италија се обидела да ја копира Шпанија... што не го збореше ова пред овој дуел?или тогаш имаа резултати,никој не ни предвидуваа дека ќе стигне до финале,првата утакмица против Шпанија кога Италија играше исто така,шо не збореше тогаш така?или тогаш не ти одговараше а?и Италија ако игра офанзивно значи мора да ги копираат Шпанија?
Можам да ја побарам фискалната од пивото кое го добив од кладбата за резултат 4 или 5 - 0 конечен резултат одма после првиот гол + сведоштво на човекот кој го плати истото, ама со сета должна почит, немам никаква сметка да се занимавам со истото само за тебе.fantomX е еден од оние експерти кои после завршување на натпревар све знаат
Па се што кажуваш и јас пробувам да кажам.Dechko, daj be te molam, ako gi mrazis italijanite, ne zbori sve i svashta protiv niv.. Niza gluposti iznatreska.
Kako prvo i prvo i shpancite do nekade furaat katanadzo, so beskrajno mnogu dodavanja u svoj shesnaesetnik,bukvalno ubivanje na igrata,trosenje vreme i sl(ne do toj stepen kako klasicno katanadzo u smisla golman-centralen bek i stranicen bek - se toa u krug ama ipak na svoj sesnaesetnik sekad podavaat).
Vtoro, Italijanite se i kje bidat fudbalska mokj u sporedba so shpancite, koi do pred 4 godini neznaea finale kako izgleda (na golemo natprevaruvanje) osven dalecnata 64ta, taka da istoriski gledano i ne ti drzat voda faktite.
Igrata na italija e filozofija, znaci dokazaa italijanite deka mozat da se branat,da napagjaat da igrat milion formacii i taktika, za razlika od Shpanija koja igra na eden voobicaen nacin(koj stana monoton)..
Na kraj Shpanija pobedi zasluzeno, sekoja cest.
I totalna zabluda ti e deka italija kopira nesto od shpancite. Se plasam deka negativno vlijaat na ubavinata na fudbalot shpancite so toa sto vekje nekoi reprezentacii pocnaa da ja kopirat nivnata igra.
Да бе, никој не проба да кажи што не е така во тоа што го кажувам, туку само дека Италија добра била ама Шпанија била невидено нешто а фантомХ е „експерт“.еве и дечкото знае каков експерт е fantomX, браво друже со болдираното убаво му кажа.
Јас од почеток ги пратам сите теми кои се поврзани со Европското, дури и фан клубовите, а дури сега дознав дека Шпанија имала фан кој има акаунт на кајгана под никот fantomX
kazi mi ti mene sto gledas vo ovoj igracTebe tvoite zgreshile sho se zabavuvale malku povekje na rodendenskata zabava kaj shkolskata drugarka, pa od taa zabava si iskochil ti ..
Секој има право на свое мислење во врска со фудбалскта филозофија и како одреден член на форумов го гледа фудбалов,не ?!преку к*р ми е од овие ескперти што се јавуваат после секое првенство у првата реченица им е ,,е порано подобар фудбал се играше" јас гледам фудбал од 96 и ова беше едно од подобрите скоро секој меч беше изедначен и неизвесен исто така паднаа доста голови не знам тие што плукаат што очекуваа а веројатно ни тие самите не знаат
За кој клуб навиваш општо, а за која репрезентација беше на првенството, ако не е тајна?Секој има право на свое мислење во врска со фудбалскта филозофија и како одреден член на форумов го гледа фудбалов,не ?!
И да,порано МНОГУ подобар фудбал се играше,рај за очи беше секоја утакмица.
Порано немаше педерастични манекени да се сликаат за списанија и да мислат дека го фатиле господ за јајца.
Порано се знаеше,фудбалот се играше за навивачи и публиката,се правеа фудбалски мајстории како од шала,фудбалот се играше со страст и пасија,а не ова денеска,комотно пимплање на ебана топка пола саат у средниот ред,па дај му на голман да жонглира малце,па дај му на копачот што дреме пред голманот и си подаваат едно пола саат така се додека не им здосади.
Тоа не е фудбал,нема ни Ф од фудбал,тоа е силување на топката.
И јас стојам позади тоа дека ова беше едно од најдосадните европски првенства,на моменти поинтересни ми беа турските серии,отколку фудбалот што се играше...ако може фудбал да се нарече.
Парите ги уништија фудбалерите,фудбалерите го уништија фудбалот.
Моменталниов фудбал е срање.