Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
^ Иди бе легни си дете... сакал или не Роналдо е најдобриот годинава. Ај поздрав.
--- надополнето: 17 јуни 2012 во 23:10 ---
^ Иди бе легни си дете... сакал или не Роналдо е најдобриот годинава. Ај поздрав.
Барем кажи зошто е подобар од Меси, вака ме оставаш во недоумица.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
леле дрвење со Роналдо еј ко којзнае што да напраиле Португалциве овие кај се тапа у одбрана па на крај уште вадат бекови ставаат крила требаше 5 гола да им дадат а не само 2. Како и да е Португалија мислам сигурно ќе иде во полуфинале и таму ќе се сретне со победникот од Шпанија-Англија.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Еј од кога постои фудбалот Меси има најмногу голови во една сезона, најмногу голови во една сезона од Ла Лига, најмногу голови во една сезона во Европа, најмногу голови во еден натпревар во Европа, најмногу асистенции во сите европски лиги...не бе Роналдо е најјак, даде 2 тап-инс против Јетра Вилем. Иди убиј се не ми троши воздух.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
аман немојте и овде, аман !!! :X3:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еј од кога постои фудбалот Меси има најмногу голови во една сезона, најмногу голови во една сезона од Ла Лига, најмногу голови во една сезона во Европа, најмногу голови во еден натпревар во Европа, најмногу асистенции во сите европски лиги...не бе Роналдо е најјак, даде 2 тап-инс против Јетра Вилем. Иди убиј се не ми троши воздух.
Абе тикво, кој ти рече да ми набројуваш титулчиња на кепецот, збориме за оваа сезона, и нема дискусија таа е веќе завршена во темата за Примера!!! Овде само докажа дека ако имаше некакви дилеми, сега веќе нема...и јас мислам дека кај него ќе оди, ти мисли што сакаш а на крај Уефа ќе одлучи..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428

Нека иде сеа пак да им пушта музика за топло добредојде.. :pos:

Деветти играч кој постигнува гол на три европски.. Не останува тој без гол на големите натпреваруавања за репрезентација, за разлика од, знаете кој.. :icon_lol:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Заслужено идат даље Германија и Португалија. Лалињата што побрзо дома и нека се скријат негде. Цел живот навивам за Холандија, такво нешто неам видено до сега. Totally disorganised!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Роналдо 2 гола против швајцарската одбрана на Холандија, good one bro. :)

И дрвете го колку сакате за Роналдо, али не ја спомињајте златната топка, сеуште е рано, а и темава ќе отиде у неповрат.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да де убаво беше кога го дрвевте како поима немал, а сега ништо не се овие 2 гола. Човекот трчаше низ цел терен, беше прав лидер на тимот , она што требаше да ви го докаже вас гомнојадачите. Јебига еден од најбараните бекови на денешницата Ван дер Вил ќе имаа трајни последици после оваа вечер.;)

R

Rigel Kent

Гостин
Ako Germanija osvoi Evropsko togas da ne ve cudi i na Neuer ili Gomez da im ja dadat Golden Ball Award slicno kako 2006 so Cannavaro.

Kajgana Shop

На врв Bottom