Евро 2012 - второ четвртфинале (Германија - Грција), 22/06/2012

Кој ќе оди во 1/2 финале?

• Вкупно гласачи
    68
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ние им се смееме ама тие стигнаа до 1/4 финале на ЕП ние може само да сонуваме за такво нешто. И доста со тоа дека не играле фудбал. Па што играле ватерполо?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ние им се смееме ама тие стигнаа до 1/4 финале на ЕП ние може само да сонуваме за такво нешто. И доста со тоа дека не играле фудбал. Па што играле ватерполо?
Сега ќе ни тргни и фудбало брат :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.902
Поени од реакции
30.825
Кедира како ја зафати на прва па па па, очекуван резултат. (y)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Нема да изненадат против Дојчландиа.. Тешка артилерија е во прашање.. Ќе трчет дур имет душа.. и ко ќе примат гол.. ќе мора да се отворат и тие...
Е тогаш уште 3 ке јадат со кечап мајонез и буковец ;):D
Леле кој баба ванѓа сум значит :pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.115
Nice try chelsea fan. I see what you did there :cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Nice try chelsea fan. I see what you did there :cool:
хахаха :D
ама не сериозно грците играа офанзивен фудбал. Знаеа што сакаа и тоа го правеа. Шпанциве против Хрватска стварно не знае што сакаа само вртеа околу шестаесетник како ватерполо да играат.
Се надевам дека утре ќе се уозбилат ама се некако си мислам дека нема да играат во полу-финале :/

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.115
хахаха :D
ама не сериозно грците играа офанзивен фудбал. Знаеа што сакаа и тоа го правеа. Шпанциве против Хрватска стварно не знае што сакаа само вртеа околу шестаесетник како ватерполо да играат.
Се надевам дека утре ќе се уозбилат ама се некако си мислам дека нема да играат во полу-финале :/
Абе ме нервира таквиот затворен фудбал. Досадно е за гледање. Една репрезентација ќе напаѓа и ќе кружи другата во 16ник ќе се брани. Шпанија-Хрватска ќе заспиев пред телевизор ако не ја гледав утакмицата надвор

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Абе ме нервира таквиот затворен фудбал. Досадно е за гледање. Една репрезентација ќе напаѓа и ќе кружи другата во 16ник ќе се брани. Шпанија-Хрватска ќе заспиев пред телевизор ако не ја гледав утакмицата надвор
Те сфаќам :).
Ама не можат двете екипи да напаѓаат кога има само една топка :D (ова беше на шала пишано знам на што мислиш )

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.115
Те сфаќам :).
Ама не можат двете екипи да напаѓаат кога има само една топка :D (ова беше на шала пишано знам на што мислиш )
Е па јебига. Кој и да игра против Барселона или Шпанија ќе биди во шише ставен (посебно против првиве). Сакал несакал ќе мора да се браниш. Па ако си неутрален во случајот, тоа ќе биди досадна утакмица

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828

Вака се прославува гол против педерите ! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom