- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
130 милијардиИмаше денес еден добар наслов во Билдцајтунг „ Грци денеска не можеме да ве спасиме„
130 милијардиИмаше денес еден добар наслов во Билдцајтунг „ Грци денеска не можеме да ве спасиме„
Сега ќе ни тргни и фудбало братНие им се смееме ама тие стигнаа до 1/4 финале на ЕП ние може само да сонуваме за такво нешто. И доста со тоа дека не играле фудбал. Па што играле ватерполо?
Леле кој баба ванѓа сум значитНема да изненадат против Дојчландиа.. Тешка артилерија е во прашање.. Ќе трчет дур имет душа.. и ко ќе примат гол.. ќе мора да се отворат и тие...
Е тогаш уште 3 ке јадат со кечап мајонез и буковец
Nice try chelsea fan. I see what you did thereНие им се смееме ама тие стигнаа до 1/4 финале на ЕП ние може само да сонуваме за такво нешто. И доста со тоа дека не играле фудбал. Па што играле ватерполо?
хахахаNice try chelsea fan. I see what you did there
Абе ме нервира таквиот затворен фудбал. Досадно е за гледање. Една репрезентација ќе напаѓа и ќе кружи другата во 16ник ќе се брани. Шпанија-Хрватска ќе заспиев пред телевизор ако не ја гледав утакмицата надворхахаха
ама не сериозно грците играа офанзивен фудбал. Знаеа што сакаа и тоа го правеа. Шпанциве против Хрватска стварно не знае што сакаа само вртеа околу шестаесетник како ватерполо да играат.
Се надевам дека утре ќе се уозбилат ама се некако си мислам дека нема да играат во полу-финале :/
Те сфаќам .Абе ме нервира таквиот затворен фудбал. Досадно е за гледање. Една репрезентација ќе напаѓа и ќе кружи другата во 16ник ќе се брани. Шпанија-Хрватска ќе заспиев пред телевизор ако не ја гледав утакмицата надвор
Е па јебига. Кој и да игра против Барселона или Шпанија ќе биди во шише ставен (посебно против првиве). Сакал несакал ќе мора да се браниш. Па ако си неутрален во случајот, тоа ќе биди досадна утакмицаТе сфаќам .
Ама не можат двете екипи да напаѓаат кога има само една топка (ова беше на шала пишано знам на што мислиш )