Европско првенство - Шпанија шампион

Статус
Затворена за нови мислења.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
јаката работа
само да ни дадат поденакво карти
или нека ни дадат повеќе нема да се лутиме

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
ОВА Е НАЈДОБРАТА ПРИЛИКА ДА СЕ ОБЕДИНАТ СИТЕ МАКЕДОНСКИ НАВИВАЧКИ ГРУПИ,ДА ОТИДЕМЕ ПО ПОЛСКА И ДА ПРИРЕДИМЕ НЕВИДЕНО ШОУ! ЌЕ НАПРАВИМЕ ДА СЕ ЧУДАТ ГРЦИТЕ! МОРА ДА СЕ СОБЕРЕ СОЛИДНА БРОЈКА И ДА СЕ ПРИРЕДИ НЕЗАБОРАВНО ГОСТОВАЊЕ..И ДА ДЕФИНИТИВНО УТАКМИЦАТА Е СО ПРАВО ПРОГЛАСЕНА ЗА УТАКМИЦА СО ,,ВИСОК РИЗИК''! СЕ ЌЕ БИДЕ МОЖНО ТАМУ :helou: АКО ЈА ПОБЕДИМЕ ГРЦИЈА НЕ САКАМ НИ ДА ПОМИСЛАМ ШТО ЌЕ БИДЕ НИЗ МАКЕДОНИЈА ИАКО ТОА Е НАВИСТИНА ТЕШКО...

Член од
26 март 2008
Мислења
81
Поени од реакции
1
Jas dojdiv do nekoja brojki okolu 4000 dusi grcki navivaci ke idele sigurno neznam kolku e brojkata tocna i dali ova e tocno.Ako ima nekoj soznanija kolku ke bidat kartite i kolku cini hotelskiot smestaj neka pise.Na youtube nemozam da ja najdam snimkata koga se delea drzavite koj so koj ke igrae ako znae nekoj ili ako ima neka pise

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Уште кога обезбедивме пласман на Еп ја посакав гејленд,е сега откако Господ ни ја даде мора прво да бидеме реални дека се силни имаат тим,но се надевам дека ќе проработи македонскиот инает дека ќе проработи македонското храбро срце и нашите момци ќе не направат најгорда нација на светот и една победа над гејленд и 2 пораза ако има нема да биде важно само да се победи се разбира со верба во Господ и со помош на нас навивачите и еве АПЕЛ до сите навивачки групи настрана кавгите што ги имаме помеѓу себе,да се обединеме по едното македонско сонце да им излеземе на мегдан со педерчињата и да викнеме силно МАКЕДОНИЈАААА,и јас одма би одел оти живеам за таков дуел макар би бил затворен удрен вреди едноставно,а кој ќе има инфо за тоа дали некој организира нека пише,а и порака до КФМ да им обезбедат супер квалитетни подготовки да не нема недоразбирања да нема кавги сите сложно да одиме во Полска!!!!!
НАПРЕД МАКЕДОНИЈОООО

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Jas dojdiv do nekoja brojki okolu 4000 dusi grcki navivaci ke idele sigurno neznam kolku e brojkata tocna i dali ova e tocno.Ako ima nekoj soznanija kolku ke bidat kartite i kolku cini hotelskiot smestaj neka pise.Na youtube nemozam da ja najdam snimkata koga se delea drzavite koj so koj ke igrae ako znae nekoj ili ako ima neka pise
Салата во која ќе играме има капацитет од 4500 души..100 нека бидат за некој ВИП таму.и шо останува за нас?едно 300 карти?нема шанси 4000 карти да им бидат дадени на Грците.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Абе зашто не читате правилно?

Салата има 4200 места.

А картите СЕУШТЕ не се определени ниту има цена.

Ќе бидат рамномерно поделени на двете федерации. А останатиот дел домашна публика, меѓу која и мешани од нас и нив кои приватно ќе стигнат до карти.

Башка ќе има и надвор пред сала и во центарот бимови.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Небидете токмаци...Ако најавиле они 5000сигурно нема сите во сала да бидат. Досега не сум зимал карти од федерација за идење во странство така да незнам како ке се одвива тоа.

А според правила, треба пола-пола да добијат федерациите.

Сигурно ке има карти во слободна продажба пред натпреварот- оние "неутрални". А јас мислам дека ке нема такви, бидејки ке бидат купени од наши или од цигани.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Изгледа се спрема смена на клупата на хрватската репрезентација...Јасмин Репеша вели дека не можел паралелно да работи и во клубот и во репрезентацијата и најавил дека ќе се повлече...Делегација на хрватската федерација е отидена во Рим да го убеди да остане на кормилото на репрезентацијата која ја створи за година-две...Сепак, како наследник се споменува долгогодишниот помошник негов и поранешен тренер на Цибона а сега тренер на Шарлоа Дражен Анзуловиќ...

Ова за нас може само да е добро пошо Репеша е каде-каде подобар тренер од Анзуловиќ кој често не знае да се контролира а исто знае од добиена утакмица да заебе работа...

Член од
19 јануари 2009
Мислења
174
Поени од реакции
39
1. Xрватска
2. Македонија
3. грција
4. Израел

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Леле еј.Незнајте колку ја чекам таа утакмица.Ќе му ебиме то племе ѓупско,копилиња грчки.Па ако се игра на 8 СЕПТЕМВРИ т.е. на мојот роденден:vozbud: епа тогаш ќе биди лудници.АЈДЕ МАКЕДОНИЈОООООООООООООООО!!!!!!!!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
АБЕ БРАЌА ЌЕ ОДИ НЕКОЈ НА УТАКМИЦИТЕ ВО ПОЛСКА И АКО ОДИ КОЛКУ ЧИНИ КАРТА МИСЛАМ ЦЕЛ СЕМЕШТАЈ ДАЛИ ЗНАЕ НЕКОЈ И ПРКУ КОЈА АГЕНЦИЈА И ДРУГО ГЛЕДАМ СТЕ ПИШЕЛЕ ДЕКА ТОЛКУ ОНОЛКУ ГЕЈЦИ ЌЕ ПДЕЛЕ ЈА СОТВОРИФ НА ФИБА ЕВРОПА И ПИШИ ДЕКА САМО НАЈСКАПИТЕ КАРТИ ОД 30 ЕВРА СЕ ПРОДАДЕНИ А ПОЕФТИНИТЕ ИМА УШТЕ ПА АКО ЗНАЕ НЕКОЈ ДАЛИ НЕШТО ЌЕ С ЕОРГАНИЗИРА ОД АМС ИЛИ ОД ВЛАДА НЕКА ПИШИ МОЗЕБИ УШТЕ Е РАНО АМА ЈАС ДА ПРАШАМ ДАЛИ ИМА НЕШТО СЕГА ЗА СЕГА :salut:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Леле еј.Незнајте колку ја чекам таа утакмица.Ќе му ебиме то племе ѓупско,копилиња грчки.Па ако се игра на 8 СЕПТЕМВРИ т.е. на мојот роденден:vozbud: епа тогаш ќе биди лудници.АЈДЕ МАКЕДОНИЈОООООООООООООООО!!!!!!!!!
Ја мислам дека на 7ми ќе се игра:toe:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
сега барав за европското првенство во полска за смештај и пат на net-bay абе овие се будали бе мамето нивно да му го ебам
http://net-bay.com.mk/showprogram.php?id=126
туку ако ги победиме гејците да му се направи споменик на кошаркарите во битола и гевгелија оти овде поќе идат педерите грцки :nerv:
и зошто н аофицијалната страна на еуробаскет 2009 игарме вториот ден со евреите а третиот со усташите нели првен со усташите требаше па со евреите

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
АБЕ БРАЌА ЌЕ ОДИ НЕКОЈ НА УТАКМИЦИТЕ ВО ПОЛСКА И АКО ОДИ КОЛКУ ЧИНИ КАРТА МИСЛАМ ЦЕЛ СЕМЕШТАЈ ДАЛИ ЗНАЕ НЕКОЈ И ПРКУ КОЈА АГЕНЦИЈА И ДРУГО ГЛЕДАМ СТЕ ПИШЕЛЕ ДЕКА ТОЛКУ ОНОЛКУ ГЕЈЦИ ЌЕ ПДЕЛЕ ЈА СОТВОРИФ НА ФИБА ЕВРОПА И ПИШИ ДЕКА САМО НАЈСКАПИТЕ КАРТИ ОД 30 ЕВРА СЕ ПРОДАДЕНИ А ПОЕФТИНИТЕ ИМА УШТЕ ПА АКО ЗНАЕ НЕКОЈ ДАЛИ НЕШТО ЌЕ С ЕОРГАНИЗИРА ОД АМС ИЛИ ОД ВЛАДА НЕКА ПИШИ МОЗЕБИ УШТЕ Е РАНО АМА ЈАС ДА ПРАШАМ ДАЛИ ИМА НЕШТО СЕГА ЗА СЕГА :salut:
20 dusi od komiti (mladi decki do 18 godini) na svoja raka idat vo Polska, a seto toa ke se svrze so poseta na mecot Skotska-Makedonija vo fudbal!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Литванија го објави составот за Евробаскетот

Тренерот на Литванија, Рамунас Бутаутас ги објави имињата на 13. кошаркари кој ќе ги продолжат подготовките за настап на Европското Првенство во кошарка за мажи кое наредниот месец ќе се одржи во Полска.

Во групата каде што е Литванија уште се наоѓаат и Бугарија, Полска и Турција а натпреварите ќе се играат во Вроцлав. Бутаутас се откажа од услугите на Реналдс Сејбутис, Миндаугас Кателинас и Гердос Густас.

Финалниот состав на Литванија од 13 кошаркари:
центар - Робертос Јавтокас, Дариуш Лавриновиќ, Кшиштов Лавриновиќ, Марионас Петравичус

крила - Паулос Јанкунас, Линас Клејза, Јонас Мачолис, Симас Јасајтис

бекови - Артурас Јомантас, Миндаугас Лукаускис, Томас Делиникајтис, Мантас Келниетис, Андрос Мажутис

Го нема Јасикевичус , штета за првенството :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom