- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Саливе во Полска се катастрофа па како можеше бе да снема струја на мечот Полска-Литванија се чудев божеее.
Не се чуди многу, и ние сме приближни како нивСаливе во Полска се катастрофа па како можеше бе да снема струја на мечот Полска-Литванија се чудев божеее.
?? Шпанија со кој и да падне губи. Најверојатно и Србија. Словенија не знам зошто ја потценуваш Грција покажа една нубска игра во последните два дуели јес да сакаа послаб противник ама се демотивираа.
Pa ne bi se kladel deka Rusija ke ja pobedi Srbija.?? Шпанија со кој и да падне губи. Најверојатно и Србија. Словенија не знам зошто ја потценуваш Грција покажа една нубска игра во последните два дуели јес да сакаа послаб противник ама се демотивираа.
Чекај прво да се пласираат у 1/4 финале па после ...:wink:Кој се обложува со мене дека Шпанците ќе бидат европски, но под услов и тој да каже кој според него ќе бидат![]()
Можеше да се случи Србија да игра со Франција ама успеаа да победат со Литванија едвај многу слаба игра катастрофа на крај врзаа 5 тројки(!) во 5 напади и победија со 10 поени.Pa ne bi se kladel deka Rusija ke ja pobedi Srbija.